П о време на живота й, посветен на обществеността и

...
П о време на живота й, посветен на обществеността и
Коментари Харесай

Daily Mail: Не е просто име, Хари открадна бижуто на короната

П о време на живота й, отдаден на обществеността и съвсем постоянно пред погледа на всички, Лилибет беше единственото нещо, което кралицата имаше, което беше напълно нейно.

Наименованието беше нейно и единствено нейно.

Това беше нейният гальовен прякор, даден й за първи път от дядо й - крал Джордж V, признат от майка й и татко й, ехтене от предишното, което тя има потребност да продължава да чува, написа в коментар за Ян Мойр.

Това послание беше персонална любов, изричана в продължение на повече от 70 години от брачна половинка й, който умря неотдавна.

Наименованието не попада в документи, печати или патенти, само че бе нейният автограф върху персоналната й преписка.

Това бе шифърът, който говореше от името на дамата от плът и кръв зад трона, под короната, оттатък замъка.

Изричането му беше лимитирано. Това беше нежно умалително име, изричано единствено от тези, които я обичаха и познаваха.

JAN MOIR: It's not just a name... Harry has stolen the Queen's crown jewel
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Лилибет беше част от идентичността на кралицата, също както нейните неделни шапки и закопчани обувки. И в този момент към този момент наименованието не е нейно.

Емоционалната му изключителност беше разрушена. Името беше набелязано като цел и по-късно взривено на хиляди късчета като глинен гълъб.

Ако всички ние (британците - бел. ред.) инстинктивно разбираме какъв брой значимо е било смисъла на това название за кралицата, за какво Хари и Мегън не могат да схванат чудовищността на това, което са създали?

Благодарение на тяхната може би доброжелателна, само че недомислена постъпка, Лилибет се обезцени по-бързо и от криптовалута .

Прякорът в миналото се е употребявал единствено в интимните кралски кръгове, а в този момент е в устата на американски водещи, по заглавия и бюлетини.

Сега за Лилибет се приказва с огорчение. Като за действие, сходно на това крадци на скъпоценни камъни, които се пробват да откопчат диаманта Кулинан от хватката на кралската корона.

Херцозите на Съсекс желаеха единствено най-хубавото за себе си, "изваждайки кралската слива от уиндзорския пудинг ".

Не е ясно дали става въпрос за тенденциозен акт на маркетингова тактика и персонален интерес от страна на херцозите на Съсекс, или почтена респект от влюбен внук, който се е объркал.

Каквото и да e било смисъла на този прякор - то към този момент е изгубено вечно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР