П евицата Ариана Гранде призова феновете си да се ваксинират

...
П евицата Ариана Гранде призова феновете си да се ваксинират
Коментари Харесай

Ариана Гранде отправи призив със снимка

П евицата Ариана Гранде прикани почитателите си да се имунизират с пост в обществените мрежи, заяви уеб сайтът на "Билборд ".

Тя пусна селфи в Инстаграм, под което написа "ваксинирана и с маска ". Певицата споделя, че постът ѝ е "напомняне да си извършите имунизациите, в случай че отговаряте на условията ".

И прибавя, че пандемията от новия ковид към момента не е завършила.

Гранде изяснява в поста си, че споделя информация, тъй като се безпокои и в случай че може, би желала да помогне на тези, които се двоумят или са любопитни какво решение да вземат. Тя също по този начин загатва, че разновидността "Делта " се популяризира доста по-лесно от познатите до момента.

"Ваксината оказва помощ да се отбраните против съществено боледуване, настаняване в болница и гибел ", написа изпълнителката в Инстаграм.

Колежката й Оливия Родриго се включи в акцията на Белия дом за поощряване на имунизацията измежду младите американци. Заедно с президента на Съединени американски щати Джо Байдън и с специалиста по инфекциозни заболявания лекар Антъни Фаучи младата певица взе участие във видеоклипове, в които се изясняват изгодите от слагането на ваксина против COVID-19.

Белият дом се надява присъединяване ѝ в акцията да даде подтик на имунизацията измежду младите американци, която много изостава.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Срещат се двама другари: - Слушай, на тебе харесват ли ти глупави дами? - Разбира се, че не. - А дами, които пият и пушат?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни214: броят на починалите при детонацията съгласно формалните данни " Депозирах молба за предварително преустановяване на контракта ми за ръководство на БНР, считано от 6.8.2021 година ", оповестява генералният шеф на БНР Андон БалтаковКакво оповестиха от Прессекретариата на Румен РадевПредстои назначението на ДНК експертизаКакво показват в известие от Секретариата на Н.В. Цар Симеон IIТова сподели на брифинг основният държавен здравен контрольор Ангел КунчевОсем души са починали до момента, а локални поданици и туристи бяха принудени да изоставен с лодки курортитеПо телата им не са открити следи от насилиеРемонтът на Топлоелектрическа централа " Република " беше плануван за юли, само че на два пъти беше отлаганТой е доставен по линия на общата поръчка на Комисията за разнообразни лечебни заведения в Европейския съюзПожарът, който избухна в неделя на остров Родос, е излязъл от контролДокладът на Ookla® се базира на данни от Speedtest Intelligence® проби на консуматори, които са осъществени сред 1 януари и 30 юни 2021 година на територията на България посредством приложението на Speedtest®С решение на Министерския съвет партията беше включена в листата със санкциитеПоканите ще бъдат изпратени в идващите дниПотребителите няма да могат да употребяват услугите на компаниятаЛек автомобил е бил блъснат на жп прелез край сливенското село Гавраилово
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР