Дали САЩ преследват повече републиканци или демократи? Ето малко данни

...
Версия на тази история се появява в бюлетина What Matters
Коментари Харесай

Версия на тази история се появява в бюлетина What Matters на CNN. За да го получите във входящата си поща, регистрирайте се безплатно.

Сенаторът от Демократическата партия Боб Менендес беше обвинен в петък за втори път от 10 години по обвинения в подкупи и корупция.

В този нов случай федералните власти твърдят, че той и съпругата му са приели луксозен мерцедес, пликове, пълни с пари и множество кюлчета злато в замяна на влияние и услуги. Това е диво. Прочетете репортажа на CNN.

Менендес отрича обвиненията и има опит в побеждаването на обвинения за подкуп. Последният път, когато правителството го даде на съд, съдебните заседатели изпаднаха в безизходица, съдия го оправда по някои обвинения и правителството най-накрая оттегли този отделен набор от обвинения за подкуп. Менендес успя да спечели преизбирането.

Той ще бъде преизбран отново през следващата година и демократите имат остра нужда да запазят мястото му в Ню Джърси, ако имат някаква надежда да запазят контрола над Сената.

Доказателства срещу идеята за политически пристрастия

Случаят, ако не друго, е сериозно усложнение за често повтаряното твърдение на бившия президент Доналд Тръмп, че той е обект на партизански „лов на вещици“.

Необичайно бурният главен прокурор Мерик Гарланд отхвърли всяко подобно твърдение по време на свидетелските показания на Капитолийския хълм тази седмица.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР