„Ahsoka“ прави голям скок към бъдещето си в изпълнения с екшън трети епизод

...
Бележка на редактора: Следното съдържа спойлери за третия епизод на
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Следното съдържа спойлери за третия епизод на „Ahsoka,“ „Time to Fly“.

След малко бавен старт, „Ahsoka“ се почувства много по-целен, тъй като третият му епизод продължи да се основава на легендата за „Междузвездни войни бунтовници“, като същевременно смеси изобилен екшън и отдаде уважение на оригиналната трилогия.

Взаимодействието между Асока (Росарио Доусън) и Сабин (Наташа Лиу Бордицо), по-специално, повтори ранното обучение на Люк Скайуокър от Оби-Уан Кеноби и предложи напомняне, че миналото и бъдещето на „Междузвездни войни“ минават направо през Джедайски орден.

В това отношение, последният епизод (общо само 37 минути, облагодетелстван донякъде от тази икономия) включва ослепителния спектакъл на Асока, която се впуска в космоса, за да се пребори с атакуващите космически кораби с помощта на светлинен меч, демонстрирайки страхотните си таланти.

Подзаглавена „Време за полет“, третата глава проведе значителен бизнес по отношение на всеобхватния сюжет, включващ търсенето на опорите на „Бунтовниците“ Траун и Езра Бриджър, срещайки космически пръстен с потенциал да скочи в далечни галактики, както и тези величествени космически китове , Purrgil, предоставяйки още един дразнещ намек относно търсенето на двата липсващи героя.

От своя страна, Хера (Мери Елизабет Уинстед) беше оставена да се бори с късогледството на ръководството на Новата република към продължаващата имперска заплаха. Шоуто представи и нейния син, роден от покойния Канан Джарус, преди „Бунтовниците“ да издъхне (доста възрастен момент в този анимационен сериал, дори ако беше целомъдрено завършен извън екрана).

Disney предприе необичайната стъпка във вторник, като публикува конкретни данни за гледаемостта на премиерата на „Асока“, нещо, което компанията не е правила досега със заглавията на Disney+. Представеният показател, 14 милиона гледания, не даде много яснота по отношение на традиционните оценки на публиката, освен да сигнализира, че студиото много иска шоуто да се възприема като хит.

Каквито и да са цифрите, „Ahsoka“ сега се чувства така, сякаш се изгражда по-стабилно към своя по-голям разказ с по-бързо темпо. Продължавайте да правите това и оценките – както решите да ги измервате – трябва да се погрижат сами за себе си.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР