Дарина Радева – дъщеря на президента Румен Радев, за пореден

...
Дарина Радева – дъщеря на президента Румен Радев, за пореден
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Дъщерята на Радев се целува с...

Дарина Радева – щерка на президента Румен Радев, за следващ път разбуни духовете. В обществените мрежи се появи нейна фотография, на която се целува уста в уста със своя колежка от НАТФИЗ. Фотосът е изработен за реклама на новата театрална премиера на Радева, която следва да се състои на 9 декември в столицата. Двете с Йоана Димитрова, с която са застанали в интимната поза, са състудентки в четвърти курс в Театралната академия в класа на проф. Пенко Господинов.

През идващия уикенд ще бъде излъчен пред аудитория за пръв път филмът театър „ Сад. Игри по време на апокалипсис “ по текстове на Юкио Мишима, режисиран от скандалната актриса Касиел Ноа Ашер. В него Дарина Радева има основна роля, а цялото минало лято тя прекара в подготовки по плана. Постановката е финансирана от Министерството на културата.

„ В един дъждовен ден група млади артисти се събират за подготовки на пиесата „ Мадам дьо Сад “ от Юкио Мишима. Светът на открито е обзет от предусещане за предстоящ апокалипсис. Епидемия? Революция? Война? Спасение или Финал на персоналния ни Сън, наименуван Реалност? Актьорите се впускат в хипнотично проучване на пристрастеността, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е надълбоко недоверчив. Постепенно персоналните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се трансформира в затвор, а почтените им игри – в смъртоносни. Ще има ли в миналото премиера на този театър? Не знаем. Времето е изчезнало. Време няма “, разкрива за спектакъла Касиел Ноа Ашер, чието същинско име е Десислава Спасова.

Авангардната актриса, прочула се преди време с ролята си в постановката „ Дон Жуан в пъкъла “ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше по дребна потребност пред публиката, взела под крилото си Дарина Радева още преди година. Касиел си спечелила благоразположението на президентската наследничка с коментар в нейна отбрана след абсурда с режисьора Максим Генчев, който искаше да снима щерката на президента в собствен филм, само че след това тя отхвърли ролята по гледище на татко си.

„ Момичето е доста забавна актриса! Няма никакво значение на кого е щерка. Има гений. Отвратително е, че този некадърен хистерик Генчев употребява името ѝ и по този начин я трансформира в център на злобно, нездравословно внимание... Аз съм гледала Дарина. Харесвам я и считам, че в случай че има шанс да работи със стойностни режисьори, ще реализира доста в нашата сложна специалност “, разяснява тогава Касиел.

Припомняме, че през 2015 година в ефира на предаването „ Търси се “ по Би Ти Ви Касиел Ноа Ашер направи скандални откровения, че е употребявала опиати, а от зависимостта ѝ я избавил нейният сътрудник Александър Сано. 

Не е ясно дали президентът Румен Радев ще удостои персонално с наличието си премиерата на скандалния театър. Обичайно той постоянно гледа щерка си от първия ред на театъра в НАТФИЗ, когато тя взе участие в ново зрелище, като се изключи предпоследната ѝ премиера на постановката „ Дон Жуан се връща от война “. В нея Дарина още веднъж е в разкрепостена роля и играе прелъстена и изоставена жена, а театралният ѝ костюм е повече от провокативен. 22-годишната млада актриса следва да се дипломира през май следващата година. До момента имаше функции единствено в университетския спектакъл, а присъединяване ѝ в плана на Касиел е първото отвън НАТФИЗ.

Дарина Радева (последната вдясно) се целува със своя състудентка

Режисьорката на спектакъла Касиел Ноа Ашер 

Инфо: pik.bg

Тагове: Дарина Радева Румен Радев Юкио Мишима Касиел Ноа Ашер проф. Пенко Господинов Йоана Димитрова НАТФИЗ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР