Паузата за мачове на национални отбори определено се отрази благополучно

...
Паузата за мачове на национални отбори определено се отрази благополучно
Коментари Харесай

Двойно повече печалби от спорт в efbet: Ще продължи ли тенденцията и в уикенда на "Ел Класико"?

Паузата за мачове на национални тимове несъмнено се отрази наред за феновете на , изключително за потребителите на efbet. За предходната седмица се оказа, че от компанията са изплатили над два пъти по-голяма сума от печеливши фишове по отношение на миналата седмица. 

Уикенд без изненади предстоящо донесе повече облаги

През миналия уикенд станахме очевидци на извънредно рядко срещан феномен - съвсем всички разумни развръзки в мачовете от топ шампионатите се случиха. Всички мачове в Германия приключиха при процес " над 2.5 гола ". В Англия броят им беше 9. Топ тимовете си взеха своите мачове във всяко едно от топ шампионатите, а в дербитата и огромните конфликти имаше от всичко - голове, картони, корнери. 

Логично, и българският букмейкър изплати съвсем 4 милиона лв. (с акуратност - 3 912 463) в облаги за седмицата 16.10 - 22.10, което с към 2 милиона повече спрямо миналата седмица, когато имаше мачове на националните отбори. 

Предвид обстоятелството, че огромна част от любимците взеха мачовете си и в Шампионска лига, прекомерно евентуално е и тази седмица изплатените облаги да са 7-цифрена сума. Всичко обаче зависи от идния уикенд, а той ще бъде извънредно забавен. 

Ел Класико и Дербито на Манчестър - черешката на тортата в удивителен футболен уикенд 

Футболните Богове несъмнено са се погрижили последният уикенд на октомври да е незабравим. Всичко стартира в събота, когато има десетки срещи от топ шампионатите на Европа, само че всички почитатели ще насочат погледите си към Испания и първото  за сезона! 

На Олимпийския стадион " Монтжуик " в Барселона " блаугранас " и " кралете " ще излязат в двубой, който може да дефинира водача в класирането на Ла Лига. Каталунците, изненадващо или не, влизат в срещата като любимец, макар че ще отсъстват съществени футболисти като Левандовски, Педри и други. efbet предлага коефициент от 2.60* за домакините, което ги прави леки любимци по отношение на Реал. За " кралете " е предназначен коефициент 2.70*. 

Само 2 от последните дуели сред двата отбора приключиха с 2 или по-малко гола, като ставката за " над 2.5 " е 1.63*, а за " гол/гол " - 1.55*. Интересен факт е, че и двата тима бележат спад във формата що се отнася до играта в отбранителен проект, тъй че можем да се надяваме на един същински голов екшън и 90 минути, които да гледаме на един мирис. 

В неделната стратегия пък централно внимание заема дербито на Манчестър. На " Олд Трафорд " неувереният досега Юнайтед ще се опита да спре похода на " жителите " към поредна купа, само че това няма да е по никакъв начин лесна задача. " Червените дяволи " са аутсайдерът в мача с коефициент 4.80* от efbet, до момента в който за Манчестър Сити е 1.75*. В последните години Манчестър несъмнено е " наследник ", само че пък през предишния сезон Юнайтед измъкна 2:1 вкъщи против първенците. Предстои да разберем кадърен ли е тимът на Ерик загар Хаг да повтори упражнението или този път Сити ще подчини своя градски конкурент - по този начин, както го направи в 5 от последните 7 мача. 

В неделния ден ни чакат още доста забавни борби, само че несъмнено в Италия ще е най-горещо. Последователно от 19:00 и 21:45 часа ще имаме опция да гледаме Интер против Рома и Наполи против Милан. В ранния следобяд в неделя пък ПСВ посреща Аякс - футболна стратегия, която несъмнено си заслужава! 

Хазартът е за развлечение - бъдете виновни! 

Спортните залози са забавен и развлекателен метод за спомагателна тръпка по време на спортни събития, само че в това време са част от хазартната промишленост. И на нея би трябвало да гледаме единствено като средство за развлечение. От залози не би трябвало да се търси изкарване на пари. Прекомерната игра води до проблеми и пристрастяване. 

Затова и efbet се придържа към правилата на виновния хазарт. В уеб страницата на компанията има разнообразни средства и контроли за рационално залагане, както и специфична секция, посветена на виновната игра. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР