Папараци засякоха Антон Хекимян да се облекчава по малка нужда

...
Папараци засякоха Антон Хекимян да се облекчава по малка нужда
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Кметът Хекимян хванат по малка нужда в мола

Папараци засякоха Антон Хекимян да се облекчава по дребна потребност в писоара в столичен мол. В оживения магазин без срам той не ползваше кабинките, а откритите писоари, където клиент на мъжката тоалетна може да го види.

 

Случката е от 2017 година Старозагорецът, който тогава будеше феновете на „ Тази заран “, няма никакъв срам и макар, че е известно тв лице не се тормози да употребява писоара в мъжката тоалетна. И то в голям столичен мол с доста гости, където всеки клиент от мощния пол може да го изненада в тил и да надникне в най-интимната му физиология.

 

Вместо да влезе в кабината и да се усамоти до момента в който си прави дребната работа, водещият напряко смъква ципа над писоара и даже не се оглежда дали е привлякъл любопитни погледи към мъжкото си достолепие, излиза наяве от фрагментите.

 

Хекимян няма терзания и за хигиената в тоалетната на мола, тъй като до момента в който си прави работата е оставил преди малко взетата от известен бутик покупка непосредствено на земята. Все отново няма да я употребява той - става дума за дамска чанта на известна марка, която избра грижливо, преди да посети тоалетната.

 

И макар, че я остави на подозрително чистите плочки, въпреки всичко водещият не е до дъно скаран с хигиената, тъй като след писоара се насочи към мивката и си изми ръцете. И добре, че го направи, тъй като от там непосредствено се насочи към една от сладкарниците в мола и небрежно погълна огромна порция суши, служейки си ловко с клечките.

 

Хекимян половин час обикаля скъпия бутик, до момента в който избере дамска чанта, която заплати в брой

Хекимян консултираше с някого по телефона избора на дамски аксесоар

Водещият заряза скъпата покупка върху мръсния под в тоалетната, до момента в който си вършеше работата в писоара

Хекимян не се тормози, че е прочут и разкопчава ципа обществено, вместо да употребява кабинка

Инфо: pik.bg

Тагове: Антон Хекимян писоар мол кмет София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР