Изборите за нас не са приключили. Продължаваме да правим паралелно

...
Изборите за нас не са приключили. Продължаваме да правим паралелно
Коментари Харесай

От щаба на Ваня Григорова: Имаме аргументи да оспорваме резултатите в София

" Изборите за нас не са завършили. Продължаваме да вършим редом броене секция по секция, глас по глас. ", сподели по-рано, още веднъж по БНР Жельо Бойчев, който също е от Инициативния комитет, издигнал Григорова.

" Разлика от няколко хиляди гласа няма по какъв начин да бъде призната, без да се прегледа всеки от протоколите, посочи Бойчев. Той не изключва правосъдно оборване на балотажа в София, тъй като по думите му има " задоволително индикации " за сходна тъжба.

" Към момента приказваме за фотофиниш ", разяснява той. Според него социолозите манипулативно са подвеждали гласоподавателите през вчерашния ден следобяд.

" В щаба имахме информация за доста отводи и измествания на екзит половете. Ако си бил на терен, знаеш какви са настройките и настроенията и те не подсказваха, че в София ще има огромна разлика. ", добави някогашният народен представител от Българска социалистическа партия.

Все още ЦИК не е разгласила данни от обработени 100% от протоколите, а все още разликата сред спечелилия Васил Терзиев и Ваня Григорова е към 4500 гласа.

Паскалев пък ясно изясни, че няма по какъв начин Ваня Григорова да щурмува водачеството в Българска социалистическа партия.

" Григорова не е опасност за лидерския пост на Корнелия Нинова, тъй като не е член на Българска социалистическа партия, уточни още Паскалев и акцентира, че Нинова се пробва да резервира поста си в продължение на години, като отстранява от партията всеки, " който се пробва по някакъв метод да съобщи искания за държанието на лидерката ".

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР