След като в два поредни репортажа Ви разказахме как кандидатът

...
След като в два поредни репортажа Ви разказахме как кандидатът
Коментари Харесай

Позор! Бащата на кандидат-кмета Илиян Лалев – Желязко се гаври с несретници. Кара ги да му се молят за къшей хляб

След като в два следващи репортажа Ви разказахме по какъв начин претендентът за кмет на пловдивския регион “Северен ” Илиян Лалев живее като съветски олигарх, купува си индулгенции от сегашния кмет Здравко Димитров-Зико, печели публични поръчки и назначава метресите си за общински съветнички, като в това време палува с тях по екзотични и непристойно скъпи курорти, идва време да повдигнем завесата от къде идват несметните му благосъстояния и по какъв начин баща му – Желязко Лалев, се е трансформирал в царя на манджата за детските градини в Пловдив и покрайнините.

Бърза и не изключително прецизна информация демонстрира, че единствено на първа страница в Google излизат няколко контракта на сдружението “Лалев Комерс ”, ръководено от бащата на Илиян – Желязко Лалев за доставки на храна за пловдивски детски градини, както и на заведения за обществено слаби жители. Дейности, създаващи предпоставки за елементарно замогване, изключително поради навика на голям брой снабдители да “играят ” я с грамажите, я със състава и качеството на питателните артикули.

Като споменахме бедните и окаяни пловдивчани, не може да не споменем и бруталното оскърбление, на което група несретници бяха подложени от бащата на Илиян Лалев през 2012 година Не къде да е, а точно в регион “Северен ”, където синът на Желязко се кани да кметува.

Тогава група гладни и оскотели от бедност старци зъзнаха на студа, чакайки час и половина за пилешка мръвка с картофи. Това стана при откриването на дълго чаканата столова в учебно заведение „ Никола Вапцаров “ в квартал „ Гагарин “ на регион „ Северен “. Възрастните хора били предизвестени, че в 10 часа ще получат безвъзмезден обяд в откриващата се обществена столова в учебно заведение „ Никола Вапцаров “ в пловдивския регион „ Северен “.

Съдържателят на обществената столова Желязко Лалев не се смили над мръзнещите близо два часа старци и ги приюти на топло едвам откакто журналистически екип пристигна на място по сигнал. С недодялан звук бащата на Илиян Лалев нахока несретниците, че по-рано от 11,30 не може да ги нахрани.

Менюто включваше пилешка мръвка с печени картофи. По неотложност беше привикан и тогавашният областен кмет Ралев, който трябваше да открие трапезарията за небогати. Той пристигна половин час след уречения. Вместо да отиде при възрастните, прегладнели и студуващи хорица, той дружно с Желязко Лалев избра да приказва пред публицисти за целите на региона през.

Дневната разкладка на бедняците по това време се изчисляваше на лев и 20 стотинки. „ Лалев комерс “ от своя страна се нагуши от кметството с 10 000 лв. за обществената услуга.

Дали 11 години по-късно синът на Желязко Лалев – Илиян ще бъде по-милосърден към изпадналите в потребност свои съграждани или по остарял табиет ще продължи да влачи развратници по скъпи курорти, следва да забележим.

Източник: bgistina.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР