Сенките на един от най-мащабните приватизатори в българската история и по-точно

...
Сенките на един от най-мащабните приватизатори в българската история и по-точно
Коментари Харесай

Скандалният приватизатор на "Мраз" и синчето му Слави позорно бранят Радев

Сенките на един от най-мащабните приватизатори в българската история и по-точно на емблематичния хладилен цех " Мраз "  - Васил Василев, и капризното му синче Слави надвиснаха над подготвящия се план " 3-ти март ", зад който прозира президентът Радев.

През последните дни невоизлюпеният политолог Слави хвърчи като замаян гълъб по телевизионните студиа, с цел да възхвалява Радев. Вместо да се гушка под завивките с любовницата си Василев младши употребява националния ефир, с цел да промотира плана оксиморон на президента.

Явно разкритията на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски по адрес на Радев и касиерите му са извадили президента от обувките му и в този момент на показ са извадени глашатаите му.

От нафталина бе изваден първо един от съветниците му Димитър Стоянов, а в този момент и дребният Слави. От аероплан си проличава обаче, че двамата са много комплицирани и защото най-важна е истината то е добре българският народ да се вслушва в думите на дисидента Петър Бояджиев.

Бизнесменът Васил Василев бе компрометиран като ухо на Държавна сигурност

Ето какво написа антикомунистът напълно неотдавна:

„ Пак чувам един Слави Василев, да ръси змии и гущери по адрес на двамата.

Ами бащата на този Василев се споделя Васил Василев, с който доста добре се познаваме, въпреки и през барикадата.

През 80-те години татко му беше под прикритие в посолството на България в Париж. Под прикритие като сътрудник от Държавна сигурност. Всичките Секретни грами свързани с опитите да ме наблюдават са минавали през него, както открих по-късно в архивите. 

А през юни 1989 година, насмалко да му счупя камерата във една от залите на Народното събрание. Бяхме поканили в Париж, представители на правозащитната организация, Независимото сдружение, на една значима конференция.

И в един миг виждам този мушморок скрил се в едно кюше, да снима за дс фрагментите от протичащото се.

Погледите на болшинството са ориентирани напред и несъмнено не виждат, на бай ви Петър има други рефлекси. Засяках го, отидох и ха-ха да му счупя мръсната десарска камера “.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Васил Василев слави василев делян пеевски президент Румен Радев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР