Бокса е дружка с Митьо Очите В морската столица издирвания от

...
Бокса е дружка с Митьо Очите
В морската столица издирвания от
Коментари Харесай

Мъжът на съдия Цариградска – плевенският рекетьор Марио Бокса

Бокса е приятелка с Митьо Очите

В морската столица търсения от Министерство на вътрешните работи рекетьор Марио Бировски се залюбва с локалната хубавица Владка Цариградска, двамата подвигат тежка женитба, на която участва целия крими контингент. На венчавката пируват Митьо Очите, Камен Куката, варненския наркобос Иво Гела и други знакови гангстери.

Малко откакто става госпожа Бировска, варненката Владислава приключва право и необичайно по какъв начин автоматизирано става младши арбитър, а по-късно и арбитър в Районния съд в Луковит. Твърди се, че концепцията за това е на нейния кум – плевенският бомбаджия Валентин Георгиев – Вальо Жълтия. По това време Жълтия живее на фамилни начала със съдийката Весела Сахатчиева. В края на 90-те години на предишния век магистрат Сахатчиева е упрекната, че е оказвала въздействие върху прокурори от Плевен и района да не арестуват Вальо Жълтия за серия от бомбени атентати и убийства.

След като през 2003 година в Плевен показно е премахнат босът на проституцията в града Марио Иванов, братята Ивайло и Марио Бировски, дружно с доближения си Вальо Жълтия, се изнасят към Испания. 

В последните години Боксовете имат ползи в земеделието и в покупката на парцели. 

„ Публична загадка е, че братята Ивайло и Марио Бокса стояха зад бомбените атентати против футболната легенда от Плевен Пламен Гетов. Те взривиха и бара му, и конюшната му през 2000 година Тогава братята се избавиха от наказателно гонене, а го отнесе единствено Вальо Жълтия. Когато Пламен Гетов се отхвърли от бизнеса с коне, Марио Бокса откри плантация за коне в село Опанец… ”, напомнят познавачи на плевенския ъндърграунд.

Източник: lupa.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР