От сигурни източници в МИИ научихме, че сивият кардинал, който

...
От сигурни източници в МИИ научихме, че сивият кардинал, който
Коментари Харесай

За 45Млв. на каса Татко Петко слага свой шеф на ДК Индрустриални зони

От сигурни източници в МИИ научихме, че сивият кардинал, който се разпорежда във ведомството, е Добринка Вичева – близка на така наречен чичо Петко – татко на Кирил Петков и главен кадровик в настоящето ръководство.



Добринка Вичева, която е пенсионер от 2 години, само че все пак е назначена в надзрония съвет на Национален осигурителен институт,,,коли и беси ” в икономическото министерство като шеф кабинет, аналогично на Калоян Методиев, който въртеше ведомството при Корнелия Нинова и предходното постоянно държавно управление.



От сигурни източници научихме, че персонално госпожа Вичева готви за изпълнителен шеф на НКИЗ - небезизвестния Валери Андреев – индивидът с многото необяснимо добити жилища тъкмо по времето, когато заемаше длъжността изпълнителен шеф в сдружението, в което по същото време работеше и близката нему Добринка Вичева.



Целта е ясна - да се придобие надзор върху една от дребното печеливши държавни компании с над 45 милиона лв. по сметките и апетитни парцели за още десетки милиони. Припомняме ви кой е Валери Андреев, Петко Петков и далаверата им с Волаком и европейските средства, свързани още веднъж с Национална компания индустриални зони, Асен Василев и Виолета Лорер.

Инфо: 19min.bg

Тагове: МИИ Добринка Вичева чичо Петко Кирил Петков Калоян Методиев Валери Андреев Асен Василев Виолета Лорер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР