“Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на директорите на дирекции, началниците

...
“Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на директорите на дирекции, началниците
Коментари Харесай

ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ: ГОРД СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ НАЧЕЛО С КМЕТА ИСА БЕСООЛУ, БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ТРУДА!

“Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на шефовете на дирекции, началниците на отдели, на всички чиновници на Община Павел баня, отпред с кмета Иса Бесоолу! Благодаря им, че това е една от най-мотивираните администрации в цяла България, която се обръща към проблемите на всички свои съграждани и ги взема решение навреме. Вярвайте, това е огромна берекет! “, безапелационен бе Халил Летифов.

Той акцентира и заслугата на локалния фолклорен отбор „ Детелини “, самодейните сформира и пенсионерски клубове, за това, че съхраняват традициите и българския фолклор.

„ Вие сте средище на културата и духовността. Всичко това съумяваме да съхраним в нашите хубави обитаеми места и с помощта на вас те са изпълнени с живот “, сподели още Летифов и акцентира: „ Живеем в съгласие, без значение от етнос и вяра. Нашата заедност няма опция. Затова и в бъдеще ще живеем в заедност и взаимопомощ. Бъдете здрави, вие и вашите сеейства! “

На празника в с. Манолово и с. Асен бяха ръководителят на Областния съвет на Движение за права и свободи в Стара Загора Шендоан Халит, претенденти за кметове на обитаеми места в община Павел баня, дружно с претендента за кмет на Общината Иса Бесоолу, претендентите за общински съветници от листата на Движение за права и свободи.

Източник: dps.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР