·         5 от дамите в мениджърския екип на ритейлъра получиха

...
 
·         5 от дамите в мениджърския екип на ритейлъра получиха
Коментари Харесай

Kaufland България със седем отличия от Годишните награди на Business Lady

 

·         5 от дамите в мениджърския екип на ритейлъра получиха оценки от интернационалния конкурс

·         Компанията взе награди за работата си по част от стратегическите си тематики – новаторски мениджмънт, човешки запаси, стабилно развиване и обществени политики

 

на четиринайсетото издание на Международните награди на списание и клуб Business Lady. Компанията взе награди за работата си по част от стратегическите тематики, които са ръководени от дами - новаторски мениджмънт, човешки запаси, стабилно развиване и обществени политики.

„ Иновативен мениджмънт “

Призът за „ Иновативен мениджмънт “ завоюва Юлия декор Видинг - началник направление „ Логистика “ в Kaufland България. Освен че оглавява най-голямата логистична база у нас -Централния склад  на ритейлъра в с. Стряма, декор Видинг е единствената жена на сходна основна позиция на всичките 8 пазара, в които Kaufland развива бизнеса си.

„ Човешки запаси “, „ Работодателска марка “ и „ Образование “

Като максимален частен шеф у нас, ритейлърът построява и развива екип от над 7400 души. В резултат на стратегиите си за образование и развиване на личния състав, компанията дава благоприятни условия за кариерно развиване на всички равнища в организацията, като над 80% от мениджърите са вътрешно развити фрагменти. В компанията са внедрени начинания, които построяват подкрепяща работна среда и способстват за това ритейлърът да е желано работно място от дами. Отличието за целия екип „ Човешки запаси “, като и това за „ Работодателска марка “ беше връчено на Анна Панчева - началник направление „ Човешки запаси “ в Kaufland с фокус върху „ Привличането на гении и работодателска марка “. В категория „ Образование “ оценката взе Диана Костова, началник „ Обучение, развиване и обосноваване “ в Kaufland България.

„ Устойчиво развиване “ и „ Корпоративна обществена отговорност “

През последните години тематиката за устойчивото развиване и обществената отговорност се подрежда измежду целите на най-големия ритейлър у нас. На годишна база компанията осъществя голям брой планове, свързани с запазване на околната среда, подкрепяне развиването и популяризирането на културата и изцяло възстановяване средата на живот на децата в България. Неслучайно две от статуетките в категории „ Устойчиво развиване “ и „ Корпоративна обществена отговорност “ бяха връчени на управител „ Корпоративни връзки и обществена отговорност “ в Kaufland България – Кремена Георгиева.

„ Личност – подстрекател “

Наградата „ Личност – подстрекател “ отиде при Теодора Арапоглу, която е старши търговец храни в отдел „ Колбаси и замразени храни “. Теодора Арапоглу дава отговор за стратегическото обмисляне и ръководство на асортимента в ритейлъра. За единайсетте си години опит в компанията, тя взе участие интензивно в стратегии за поощряване на ангажираността и мотивацията на младите гении и подкрепя тяхното развиване. Отдадена на активността си, тя е и измежду най-активните и ангажирани посланици на работодателската марка на Kaufland.

Със своите 7 оценки, водачът в ритейла стана компанията с най-вече на брой награди. На събитието участваха над 200 публични лица, представители на водещи компании, бизнес водачи и политици, които дружно отпразнуваха триумфите на всички дами, които управляват и въодушевяват екипите си всеки ден.  

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР