Бившият следовател Петьо Петров – Еврото е изчезнал безследно точно

...
Бившият следовател Петьо Петров – Еврото е изчезнал безследно точно
Коментари Харесай

Зловещ слух: Пепи Еврото изчезна като Ружа Игнатова

Бившият следовател Петьо Петров – Еврото е липсващ безследно тъкмо както се стопи криптомилиардерката Ружа Игнатова. Този злокобен слух се носи из службите за сигурност, сигнализира антимафиот.

Малко откакто Пепи Еврото се измъкна от арест при акция на полицията и прокуратурата лобистът в Темида изчезна, евентуално зад граница.

 

Според оперативни данни някогашният началник на Столичното разследване бил напуснал България през Турция, а оттова отпътувал за Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В момента се ревизира по какъв начин Петров е съумял да изведе детето си от страната без пълномощие от майка му Любена Павлова.

 

Запознати, обаче, настояват, че Еврото е потопен в дън земя и даже най-близките му другари не знаят нищо за ориста му.

 

Мълвата носи, че може да го е сполетяла ориста на Ружа Игнатова, която май е нахранила рибите, с цел да се пресече връзката й с огромни босове, намазали милиарди от ментето OnеCoin.

 

Спецченгетата разправят, че с огромна доза възможност може да се мисли в посока отстраняването на Пепи Еврото, с цел да се прикрият мръсотии в Темида с пазаруване на съдии, прокурори и следователи, мачкане на очевидци и слагане на знакови каузи на трупчета.

 

Припомняме, че Петьо Петров – Еврото бе упрекнат за насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение, само че той избяга, преди да бъде задържан.

 

След акция на ГДБОП някогашната му брачна половинка Любена Павлова съобщи в изявление за Антикорупционния фонд, че магистрати и служители на реда са получавали пари от Петров във към този момент някогашния ресторант „ Осемте джуджета “. Тя дефинира мястото като „ пазарище на бъдеще – кариерно и финансово “.

Инфо: narod.bg

Тагове: Петьо Петров Ружа Игнатова Пепи Еврото Любена Павлова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР