Всичко това се случва благодарение на философията на заедността, с

...
Всичко това се случва благодарение на философията на заедността, с
Коментари Харесай

Карадайъ с важна новина за Момчилград, новото начало

Всичко това се случва с помощта на философията на заедността, с основата на която е българския етнически модел с проектант доктор Ахмед Доган. Модел, който направи вероятен мирния преход от комунизъм към народна власт и макар опитите за насилствена асимилация, ние го отстояваме и пазиме, постановяваме го като част от нашия живот, съобщи още Карадайъ.

Д-р Доган ни даде и формулата на приемствеността. Точно когато партията беше в своя разцвет, нашият почетен ръководител, основателят, създателят на партията ни тогавашния ръководител, съобщи щафетата.
Формулата на приемствеността няма да я видите в друга партия, в този момент би трябвало да я изградим като просвета, добави ръководителят на Движение за права и свободи.

Момчилград е образец за политическата просвета на последователност в Движение за права и свободи, която се предава от потомство на потомство. Тази последователност е в основата да осигурим по-добро на нашите деца, тук, в родните им места, добави Карадайъ като даде цялостна поддръжка на претендентът за кмет Илкнур Кязим, на листата с общински съветници и на  претендентите за кметства.

Убеден съм, че направеното през годините в Момчилград ще се отрази на изборния резултат на Движение за права и свободи на 29 октомври, когато ще спечелим с безапелационна преднина изборите за кмет на община, общински съветници и кметове във всички кметства, съобщи Мустафа Карадайъ.

Момчилград е идея, Момчилград е бъдеще, Момчилградчани са хората, които са по-можещи, по-знаещи, по-будни, съобщи Илкнур Кязим. Тя добави, че за идващите 4 години има 57 планове, написани от общинска администрация на стойност 57 милиона. Надяваме се всички да ги осъществяваме, тъй като това което вършим го вършим с мисъл за нашите деца, с доста обич и хъс, добави тя.

Източник: standartnews.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР