Опитите от страна на анализатори, политолози, социолози чрез медиите да

...
Опитите от страна на анализатори, политолози, социолози чрез медиите да
Коментари Харесай

Пеевски: Призовавам всички евроатлантически лидери да започнем разговор за бъдещето на България

Опитите от страна на анализатори, политолози, социолози посредством медиите да основат условия за замяна на вота на гласоподавателите, с отварянето на портал за нов “месия ” в лицето на Радев са израз или на изключителна безнаказаност или на тежки зависимости от този, който със своите служебни държавни управления, разграбили страната, с “шарлатаните ”, които вкара във властта, а след това самичък ги дефинира като такива, със своите касиери, копринки и ушевци желае да отклони България от евроатлантическия й път и да я съобщи в ръцете на Путин. Който мощно желае да получи еднолична власт, без значение какво би коствало това на хората, на страната. 

Внушенията, че политическият модел е привършен и че е нужен нов план, нов Спасител не са нищо друго, с изключение на съучастничество в опита за най-голямата замяна от 1990-та година насам -  подмяната на демокрацията и нейните правила. Демокрацията няма опция. Пътят на България като одобрена евроатлантическа страна няма опция. Сигурността и спокойствието на българските жители нямат опция. 

И ние, като най-стабилната евроатлантическа партия няма да допуснем това да се случи. 

Вотът на българските жители ни задължава да отстояваме евроатлантическите полезности и правила и ние няма да се отметнем от това обвързване. 

Веднъж към този момент предотвратих опит на Радев да се конфигурира на гърба на хората като политически владетел с план “Трети март ”. И в този момент няма да допуснем това да се случи и го подсигурявам като водач на Движение за права и свободи.

Политическата власт я задават гласоподавателите с вота си. 

Сега на ход са политиците. Те би трябвало да изпълнят волята на гласоподавателите. 

Призовавам всички виновни политически водачи неотложно да стартираме съвещания за намирането на формула за сформиране на устойчиво държавно управление. 

Призовавам водача на най-голямата политическа мощ господин Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС да започват този развой, по този начин, както им приляга като първа политическа мощ в 50-то Народно заседание. 

За Движение за права и свободи властта в никакъв случай не е била самоцел и това постоянно е било потвърждавано от дейностите ни. 

Но съм категоричен- ние ще сме фундаментът и гарантът за това, че България няма да се отклони от евроатлантическия си път. 

Обръщам се към водачите на всички евроатлантически парламентарни партии - бъдете виновни водачи и не допускайте персоналните или партийните страсти и ползи да бъдат сложени над ползите на страната. Страховете и бягството от отговорност не са решение. 

Г-н Борисов, чакам покана от вас и към всички евроатлантически водачи, за започването на диалог за бъдещето на Родината ни. 

Още един път благодаря на нашите гласоподаватели и на всички български жители за изборните резултати, за нас е чест да изпълняваме волята на хората ", съобщи Пеевски. 

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР