Бойко Борисов запретва ръкави да върне ГЕРБ към корените му!

...
Бойко Борисов запретва ръкави да върне ГЕРБ към корените му!
Коментари Харесай

Бойко събира днес елита на ГЕРБ, сменя огромна част от лидерите в София

Бойко Борисов запретва ръкави да върне ГЕРБ към корените му! А огромната реституция на полезности в партията стартира от София!

Край с лентяите! Край на членовете, преяждащи с партийно доверие! Край с отстъплението в столицата! Тотална война с джендъриата, окопаващ се в общината!

Лидерът на ГЕРБ събира през днешния ден елита, с цел да разгласи сензационна за някои вест – голям % от партийните първенци на ГЕРБ по региони в София са навън! Заменят ги млади и надъхани работяги от ГЕРБ-Младежи, както и кметове, депутати и деятели, които демонстрираха особена усърдност в локалните избори.

Депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов са измежду тези, които ще се снабдят с огромни пълномощия в столицата. Естествено и кметове като Димитър Димитров, трансформирал „ Надежда “ в герберски бастион. Всички имена на новите партийни ръководители в столичните региони ще бъдат оповестени през днешния ден на срещата с Бойко Борисов. Самият той става основен началник на ГЕРБ-София, като взима на персонален доклад протичащото се в столицата.

От София пък ще започва връщането на ГЕРБ към идейните му полезности, които трансфораха партията в най-предпочитана за българите в последните 17 години. Край с опита за демократичен уклон! ГЕРБ още веднъж би трябвало да е консервативната партия, фамилната опора, която познават всички. Точно по тази причина и на множеството управителни постове в столицата ще са младежи, със фамилии и деца, потвърдили морала и възпитанието си през годините.

„ ГЕРБ още веднъж би трябвало да е тренд, който да увлича. В последните години загубихме това и страдаме. Опитайте се да извършите ГЕРБ отново забавна партия за младежите в София “, предложил Борисов.

Всичко това е неприятна вест за Борис Бонев, Васил Терзиев и приятелките им!

Буквално от Нова година стартира ежедневно изобличаване на некадърното безчинство на двамата в столицата. Екипите на районните водачи на ГЕРБ ще наблюдават за всички отрицателни действия на градската администрация и ще ги осветляват. Това, което правеше предходните 4 години Борис Бонев, ще му се види като детска ария в съпоставяне със замисленото от младите гербери. Всъщност те към този момент го тричат всекидневно, откакто новата власт на София върви от гаф на гаф с несъответстващи управнически решения.

Припомняме, че в последните няколко избора в страната, ГЕРБ записа съществени загуби в София. Никой в столичния актив обаче не се тормози от това и на процедура нищо не се промени. В партията се надяваха и в този момент да се снишат, с цел да отмине гибелния яд на Борисов. Е, объркали са се. И през днешния ден ще го схващат!

Неслучайно в нощта на изборите Борисов разгласи, че най-хубавия метод ГЕРБ да има още веднъж София е като дадат града за малко на други, с цел да се види, че те могат да ръководят. „ Тогава софиянци сами ще изискат да се върнем “, безапелационен бе Борисов.

Първият тест за новото лице на ГЕРБ в София ще са европейските избори следващата година.

Автор: 7dnisofia.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР