Ето и грозният пост на жлъчният Джасим, който се крие

...
Ето и грозният пост на жлъчният Джасим, който се крие
Коментари Харесай

Доносникът Емил Джасим знае ли, че Васил Терзиев е от Пловдив?

Ето и грозният пост на жлъчният Джасим, който се крие и зад няколко анонимни меме страници:  

„ Гледах дебата сред идващия кмет на София Васил Терзиев и Малкия Бареков нощес по Нова ТВ и ме впечатлиха три неща - наглостта на Хекимян, откакто издигналата го партия ръководи моя роден град безусловно безобразно, наглостта за следващ път да разгласи, че 7-месечното държавно управление на Кирил Петков е " отговорно " за унищожения от 18-годишно ръководство на ГЕРБ наш роден град и безкрайната му безочливост по какъв начин се бил разхождал в София и къде щял да води гостите му, които са туристи...

Антоне, ние сме родени тук.

Ти от нашия град си виждал в положителния случай пътя от прозореца на колата, до момента в който си пътувал от спалнята си до бТВ, където си задавал нааааааааай-трудните въпроси на Борисов, но най-невиждано сложните.

Ти в тоя град отвън центъра постоянно ползваш навигация, а ние сме го обиколили с градския превоз още като деца.

Нямаш визия какво значи човек да гони финален автобус, тъй като гаджето живее на Военна болница, а той се прибира в Младост. 

Не знаеш, тъй като София за теб е спалня и работа, а за нас е дом.

За теб кандидатурата за кмет на София е подложен ултиматум, че без значение дали ще се кандидатираш или не, след един час няма да си началник на новините, а не тъй като милееш за града ни.

Не знаеш, тъй като мама Златка (да ти е жива и здрава) живее другаде, чака те другаде и не понася София.

И за детските градини млъкни, апелирам те, тъй като освен нямаш деца, ами и на роднините ти децата не са в София, нито на приятелите ти...

Няма по какъв начин след 18 години неуспех и корупция някой да ти повярва, че ТОЯ ПЪТ, АМА ТОЧНО ТОЯ ПЪТ ще стане работата.

Източник: tribune.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР