Златко Златанов разкри дивашката корупция в КАТ и вече е

...
Златко Златанов разкри дивашката корупция в КАТ и вече е
Коментари Харесай

Скандал! Пробит полицай върнат в КАТ, Мартин Цурински пуска схема с регистрация на камиони?

Златко Златанов разкри дивашката корупция в КАТ и към този момент е неуместен за пробитите Министерство на вътрешните работи шефове

По времето на министър Бойко Рашков топ ченгето Златко Златанов, тогава шеф бранш регистрация в отдел „ Пътна полиция “ в ГДНП, разкри крупна скица за пререгистрация на товарни коли в специфични. Оказа се, че в границите на една година по криминале метод са пререгистрирани над 250 товарни автомобил, освен това без никакви документи.

Главните настоящи лица в схемата са потвърденият рушветчия основен контрольор Ален Миялков и тогавашният шеф отдел „ Пътна полиция “ в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Мартин Цурински.

След разкритията пробитият Миялков се покрива и излиза в болнични, а комисар Цурински, знаейки какви ги е надробил, бързо-бързо напуща системата на Министерство на вътрешните работи.

Скандалът е голям, страната е ощетена с над 600 000 лева, напомни униформеният източник.

Обаче… Нещо немислимо за правова страна се случва преди 2 месеца – корумпираният Младен Цурински изненадващо е върнат в Министерство на вътрешните работи като кадровик към Столична дирекция на вътрешните работи!

За да се възвърне схемата продажни началници бутат Цурински да стане заместник-началник отдел „ Пътна полиция “ съм Столичната дирекция на вътрешните работи, а Златко Златанов, който разкри схемата за ощетяване на страната, е привикам в Столична дирекция на вътрешните работи при зам. шеф и е принуждаван да написа доклад за овакантяване на зам.-директорското място в КАТ и даже напълно да излезе от системата на Министерство на вътрешните работи, с цел да не пречи на далаверата за милиони на полицаите Цурински и Миялков.

Целта е единствено една – да се възвърне схемата за нелегално вписване на коли под контрола на Мартин Цурински и да се дават крупни суми нагоре по веригата, безапелационен е информаторът.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР