За новата водеща на предаването Тази събота и неделя“ по

...
За новата водеща на предаването Тази събота и неделя“ по
Коментари Харесай

Гадже милионер позлати хубавата Бесте Сабри

За новата водеща на предаването „ Тази събота и неделя “ по Нова телевизия – Бесте Сабри не се знае изключително доста. Родена е в Шумен, където приключва езикова гимназия, след което учи публицистика в Шотландия и продължава с  магистратура „ Международни връзки “ в Абърдийнския университет. Името и в превод от турски значи „ музикална комбинация “.

 

След завръщането си в България, тя стартира работа като редактор в екип „ Новини “ на БНР Шумен. Занимава се с телевизионно репортерство по време на стажа си в Нова телевизия през 2017 година. Присъединява се към екипа на Би Ти Ви през декември 2020 и за малко време става фаворитка на шефовете.

 

През 2021 получава високото звание „ Репортер на 2021 година “ за задълбоченото създаване на тематиката за Ковид-19 във всичките й аспекти – медицински, учебен, човешки. Сабри е носителка и на купата „ Мис ефирен сексапил “, като оценката и бе връчено на церемонията „ Мъж на годината “.

 

 

От тази есен 28-годишната журналистка и Митьо Маринов са водещите на утринния блок. Самата тя твърди, че извънредно точно сортира и ревизира източниците си, с цел да не подведе никого.

 

От съвсем две години Бесте живее на фамилни начала с младия предприемач Борислав Борисов в неговия дом, само че към момента не мислят за женитба. Към момента връзката им остава релативно скрита от медии и обществени мрежи.

Инфо: Уикенд

Тагове: Бесте Сабри btv Нова тв любимка шефове „ Мис ефирен сексапил “ „ Мъж на годината “ Борислав Борисов „ Репортер на 2021 година “ Ковид-19 Митьо Маринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР