Рейтингът на едно от най-скъпите предавания С Рачков всичко е

...
Рейтингът на едно от най-скъпите предавания С Рачков всичко е
Коментари Харесай

Рачков единствен не издържа на конкуренцията на bTV

Рейтингът на едно от най-скъпите излъчвания „ С Рачков всичко е допустимо “ по Нова телевизия се срина стремглаво. Провалът стана явен при данни, публикувани от самата медия, при започване на седмицата.

 

Оказва се, че предаването на комика е отстъпило по гледаемост пред конкуренцията от Би Ти Ви с „ Гласът на България “. Резултатите са при възрастовата група от 18 до 49-годишна възраст, която по традиция е най-интересна за рекламодателите и надлежно – най-важна за Нова телевизия.

 

Шоуто на комика в предходния си сезон беше заложило на лица, които постоянно се повтаряха в обособените епизоди като: Боби Турбото, Герасим Георгиев – Геро, Алекс Раева и всички останали до болежка втръснали се звезди. За тази година сякаш беше дадено да има по-голямо многообразие, само че уви.

 

Първото предаване мина добре с артисти от Народния спектакъл. Последва обаче включване на участници от предходни сезони на „ Игри на волята “, което се оказа много скучно. А след поканата на до болежка омръзналата Жени Джаферович, феновете очевидно са сменили канала.

 

 

Очакваше се гафът да се замаже от спортните величия Христо Стоичков, Любо Ганев и Стилиян Петров, само че даже и те не съумяха да реализират търсения резултат. Катастрофата продължи и с гостуванията на поредицата хубавици.

 

Със сигурност предаването няма да бъде свалено от ефир, само че надали артистът е удовлетворен, че неговото предаване е единственото, което не устоя конкуренцията с Би Ти Ви.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР