Венци Венц' се сдоби с нов татус. Той е разположен

...
Венци Венц' се сдоби с нов татус. Той е разположен
Коментари Харесай

Венци Венц' с татус в чест на сина си

Венци Венц' се снабди с нов татус. Той е ситуиран тъкмо над веждата му и е под формата на вълна. Поглеждайки я, човек остава с усещането, че е продължение на веждата в посока към темето.

 

Оказва се, че новият татус е в чест на сина му Ноа, който скоро навърши годинка.

Рапърът написа в обществената мрежа, че доста татковци си вършат татуировки, само че той е направил за сина си своята най-смела татуировка – вълна. Тя носи голяма символика и обобщава връзките сред татко и наследник, разяснява хип-хоп звездата.

 

Венци прецизира, че тази голяма вълна ще стои на лицето му, с цел да пожелава на сина му всекидневно храброст във всяка една сложна обстановка, пред която ще бъде изправен. Пред каквото и да се изправи обаче, малчуганът ще е на върха на вълната като татко си, заключава рапърът. И добавя: „ Отгоре, господстващ над привидните проблеми, тъй като си блажен от Бог! “

 

Припомняме, че музикантът бързо се раздели с майката на сина си, а преди този момент и с майката на по-голямата му щерка. Подчертава, че в случай че можеше да върне времето обратно, би заменил татуса под формата на вълна с подобен под формата на повръщано мляко, който би разположил на рамото си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Венци Венц' татус син рапър година рожден ден
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР