Ето я порочната пирамида от обвързаности, интересни за прокуратурата 5-етажното здание

...
Ето я порочната пирамида от обвързаности, интересни за прокуратурата
5-етажното здание
Коментари Харесай

Виетнамска врътка: Кметът Димитър Бръчков и Живко Лешоядо заграбиха мола на Петрич с Тунг Хъу Фам (ВТОРА ЧАСТ + ДОКУМЕНТИ)

Ето я порочната пирамида от обвързаности, забавни за прокуратурата

5-етажното здание е издигнато върху топ терен, благосъстоятелност на Лешоядо, реституиран в интервала 1990-1991 година, когато на власт е „ нашият “ кмет… Евгени Лазаров Карадалиев, през днешния ден на 80 години.

 

Синът му – Лазар Карадалиев, е юрист на оръжейния търговец Емилиян Гебрев. През март 2020-а юристът бе задържан по обвинявания за присъединяване в незаконна група за пране на пари.

Чрез лесна за разплитане криминално-счетоводна схема Бръчката и Лешоядо изплащат мола за 4 500 000 лв. на името на подставеното лице Тунг Хъу Фам, момче за всичко на Живко Карадалиев, изясни осведоменият с далаверите осведомител от държавното обвиняване.

Връзката на Бръчковия съдружник Живко Карадалиев с пионката Тунг Хъу Фам се открива елементарно в Търговския указател – китаецът с български паспорт е бил притежател във фирмата-строител на мола „ Кейджей ” ООД, въпреки че да наподобява на прошляк, посочи информаторът.

Освен това подставеното лице на Лешоядо е съучастник с щерка му Жанет Живкова Карадалиева и с неговия юрист Иво Александров Стефанов (между другото, бранител и на афериста Костадин Хаджииванов – Коце Маца, б.ред.), в „ Петрич Инвест “ АД. През май 2010-а колата на адв. Стефанов бе взривена пред дома му в центъра на Петрич…

Сега остава прокуратурата да си свърши работата като разрие престъпната режисура за 7 млн. лв. и прати на съд Димитър Бръчков и Живко Лешоядо, обобщи обстановката източникът.

Източник: narod.bg, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР