В продължение на 11 години, Милица Гладнишка крие партньора си

...
В продължение на 11 години, Милица Гладнишка крие партньора си
Коментари Харесай

Милица Гладнишка мислила да сложи край на живота си

В продължение на 11 години, Милица Гладнишка крие колегата си в живота, както самата тя го назовава.

 

За него споделя, че я разсмива от заран до вечер, а името му е Иван. Макар да отхвърля да разкрие самоличността му, мълвата в актьорските среди носи, че става въпрос за по-младия от нея с десетилетие Иван Велчев, с който си партнират в работата.

 

Категорична е, че актьорът не би трябвало да споделя персоналния си живот, защото фокусът би трябвало да падне върху работата му.

На 3 юни тя означи 47-ия си рожден ден щастлива в любовта и специалността – двете неща, изпълващи живота й след края на извънредно тежкия за нея интервал, в който считала да постави завършек на живота си.

 

" Оказа се, че нашата връзка е кармична, т.е. няма изплъзване. Аз пробвах всичко. Да не пребивавам в нас два месеца, до момента в който преговарям. Да кача килограми, покрай 90. Не, не става. Той не си потегля ", споделя Милица в типично шеговития си жанр.

Изглежда с Иван фактически имат мощна връзка, както и доста общо между тях. Той чества рожден ден на 4 юни, ден след нея, срещат се около работата,  с еднообразно ентусиазъм се занимават с музика и актьорство. Приличат си и по неподражаемото и неизчерпаемо възприятие за комизъм.


" Не съм си мислела, че толкоз доста ще се дръзвам с моя сътрудник в живота. Със ставането той стартира да прави неща, от които аз пръхвам ", отбелязва Милица. Иван, който също е артист, артист и се занимава интензивно с озвучаване на филми, сериали и реклами, бил толкоз добър подражател, че умеел да пресъздава гласовете на всичките им сътрудници от дублажа.

С него си наподобяват и по скромността. Актрисата в никакъв случай не е умеела да се бута в подобаващите среди или измежду мощните на деня, тъй че да извлече полза за себе си. По тази причина даже не може да откри спонсор за някои от концепциите си за бъдещи планове. Любимият й бил същият. Толкова непретенциозен, че постоянно отказвал, когато половинката му предложила да отидат дружно на някое светско събитие и просто да го показа на този или оня, без никакви подмятания или скрити намерения.

" Рядко попадаш на такива хора, които са великодушни, не завиждат, не желаят да се бутат ", споделя Милица и добавя, че Иван не е и ревностен, което е другото му положително качество.

 

Именно той е измежду околните й хора, помогнали й да се съвземе след серията от загуби, които я опустошиха при започване на 2019 година Милица загуби баба си, на която е кръстена, майка си Виолета – единствената жена тромпетистка в България, кучето Роки, та дори и 14-годишната си котка Зина. Актрисата и сестра й Емилия, която е виолистка в операта в Грац, имаха извънредно мощна връзка с баба си и майка си. Четирите дами се справяли сами, откакто преди години умира техния татко. Тогава Виолета не посочила срутва, който настъпил в нея. По това си наподобяват с Милица, която постоянно е затаявала сълзите си, когато е ставало дума за тежките моменти в живота й.

Милица била връхлитана от въпроси за смисъла на тъгата, която изпитвала, на живота, за разделите. В най-мрачните й дни другояче постоянно усмихнатата актриса я спохождали мисли за самоубийство.
" Мислела съм, да, тъй като в един миг се уморяваш от битката, от гибелта към теб. Това те оставя самичък и си казваш: " Е, ми, не желая да се боря към този момент! Да, хубаво беше ", признава е Милица. В тези моменти не я задържали даже дребните наслади в живота – прекрасен филм, естествени хубости... Започвала да счита, че може и без тях. От клопката на тежките мисли се измъквала, припомняйки си, че родителите й са живели, борили са се и са се жертвали, поради нея, с цел да е добре.

Дори в последния си мирис майка й се тревожела за нея. Виолета получила емболия. Милица я държала, с цел да й оказва помощ да диша, само че майка й от ден на ден се затруднявала. Накрая, с прекъсвания й споделила: " Мице, не се притеснявай! Ще се оправя ".


Напоследък Милица фактически не се стопира. Тя се изявява в музикалните спектакли " Някъде накрай света " и " Мелофобия ", в които си партнира и с обичания с Иван Велчев. През април актрисата провокира възторг дружно с Люси Дяковска по време на Музикалните празници " Златната Диана " в Ямбол, където пяха безконечните шлагери на АББА под съпровода на Плевенската филхармония. Всяка седмица пък разсмива феновете на Нова телевизия в тандем с сътрудника си Китодар Тодоров, с който водят " Веселите диспути " в предаването " На кафе ". На 1 юли пък Милица, обичаният Иван Велчев и сътрудника им Николай Воденичаров ще се изявят на сцената на фестивала " Джаз под звездите на Деветашкото плато ".

Инфо: Уикенд

Тагове: Милица Гладнишка Китодар Тодоров Иван Велчев Люси Дяковска актриса самоубийство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР