П арламентът да вземе решение за Щаба. Да гласуват със

...
П арламентът да вземе решение за Щаба. Да гласуват със
Коментари Харесай

Борисов: Парламентът да вземе решение за Щаба

П арламентът да вземе решение за Щаба. Да гласоподават със същия състав ли ще е или с нов. Министърът за една минута може за подпише.

Това съобщи министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той приказва пред болничното заведение, в която преди 2 дни беше опериран.



"Странно ми е по какъв начин "Демократична, България ", сякаш дясна партия, са на процедура най-левите сега. Готови са без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов ", съобщи Борисов.

"Слави Трифонов не обича хората и каквито и митинги да има, в никакъв случай няма да се съобрази. Може би това е по-правилно. Не знам. Той е корав човек и аз доста го одобрявам. Веднъж със Слави Трифонов бяхме на кино и срещнахме Иван Костов с неговата брачна половинка пред киното. Той се здрависа с мен. Слави Трифонов си подаде ръката, той си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов през днешния ден абсолютно, каквото и да вършат, поддържат партията на Слави Трифонов, а не най-голямата дясна, европейска, приета партия от всички – партията на ГЕРБ ", уточни Борисов.

Премиерът в оставка Бойко Борисов е изписан от болница "Софиямед ". Той беше в лечебното заведение, където по неотложност в понеделник му направиха интервенция на менискуса. Той благодари на лекарите, че за пети път "го избавят ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР