Ozone предлага селекция, която да ви помогне в търсенето за

...
Ozone предлага селекция, която да ви помогне в търсенето за
Коментари Харесай

Топ идеи за технологични коледни подаръци

Ozone предлага селекция, която да ви помогне в търсенето за празника

Най-светлият празник в годината е на прага ни и безмилостно припомня да се погрижим за подаръците на най-близките хора. Преди да споделим най-хубавите дни със фамилията и приятелите си е редно да отделим време, с цел да открием най-желания подарък за всеки един от тях.

ти предлага богата селекция от хрумвания за техподаръци, с които да се откроите измежду останалите. Ето ги и тях:

Смарт часовник е бижуто, което би трябвало да краси всяка дамска ръка. С минималистичен дизайн, изчистен корпус и функционалности за следене на всякаква информация, часовникът е вашият прозорец към света. Вземете в този момент с 0% оскъпяване от банка ДСК.

е наложителният аксесоар за всеки фен на пътуванията. Малък и извънредно функционален, принтерът може да разпечатва каквото пожелаете, непосредствено от телефона.

Друга джаджа, без която не трябва да тръгвате към нови завършения е. Събираща се в джоба ви, спортната камера е с два 360-градусови обектива и водоустойчивост, с опция за потапяне до 10 м дълбочина. Запазете всичките си мемоари от рискови преживявания във висините или под вода и се забавлявайте.

е устройството, което ще ви даде благоприятни условия за разформироване и за работа по едно и също време. Зареден с 4 Dolby високоговорителя и батерия, издържаща цяло денонощие, с него ще сте на ръка разстояние от всичко значимо във всекидневието ви. Може да имате таблета още през днешния ден - на погашение и 0% рента без оскъпяване

Домът е мястото, в което уютно да се насладите на време само за вас. Затова настройте сетивата си за релакс с. Той е дребният подробност, който ще направи времето, прекарано у дома още по-приятно. С опция за 8-часова работа и автоматизирано изключване, откакто водата свърши.

За да може всичко у дома да е на мястото си, предлагаме леката и стилна Помощникът във всички поправки е направен от висококачествена стомана, зарежда се с USB, а отвертката е ycтoйчивa нa  ĸopoзия.

Знаем, че празничните трапези са изкушаващи, а фитнес залите - не. Затова ви предлагаме да оборудвате дома си с. Уредът е подобаващ, както за леки натоварвания, по този начин и за интензивни тренировки, а вграденият компютър с 8 равнища на натоварване ще ви разреши да настроите режима на работа по отношение на опциите си.

Ако желаете да извършите паметен подарък, то е Подаръкът! Подходящ за всеки обожател на марката, с революционни усъвършенствания по софтуера и хардуера, този модел на iPhone идва с най-хубавия чип за смарт телефон.
Вземете фантазията в ръцете си още през днешния ден без оскъпяване от банка ДСК.

За да си осигурите първокласно прекарване в слушането на музика, то разполагат с авангардна технология, която ще ви го обезпечат. Слушалките оферират висококачествено шумопотискане от външни фактори, голям брой микрофони, фокусирани върху качественото предаване на звука и комфортен дизайн за по-добра работа с тях. Вземете ги още през днешния ден с 0% оскъпяване.

Всеки дом има потребност от висококачествена грижа. В това отношение ще преобрази дома ви изцяло. Забравете за ръчното разчистване след работа. Роботът може да се управлява отдалечено посредством приложение, което ще ви освободи време, в което да употребявате дома си за отмора и релакс. Снабден с голям брой датчици и радари, устройството е съвършеният собственик, когато не сте вкъщи.

В студените месеци времето прекарано вкъщи се усилва доста, по тази причина е нужно да създадем престоя си в него по-приятен. Помощник в грижата за чистия въздух у дома е. Уредът разполага с филтър с деен въглен, образован отдалечен надзор и 6 режима за филтриране на въздуха.

5 подаръка за сътрудника

Време е да почетем и хората, с които прекарваме огромна част от всекидневието си - сътрудниците. Ако размяната на дарове в офиса следва, само че не знаете какво да изберете, ето къс лист с „ безвредни ” артикули, с които в никакъв случай няма да сбъркате.

Ароматните свещи постоянно са попадение за хора, които обичат уютните зимни вечери, сгушени вкъщи. Може да заложите на тематични свещи - за или.

Ако би трябвало да бъдете тайния Дядо Коледа за някой разпален колекционер, то селектираните винил фигурки на са подобаващият избор. Може да избирате от безграничен брой публично лицензирани фигури на световноизвестни продукции. За последователите на настолните занимания, може да изберете от първокласни сетове с игри до екстравагантни пъзели . Няма да сбъркате, без значение дали ще предпочетете обичайната игра за асоциации като или ексцентричната игра, които биха донесли доста радостни и запаметяващи се моменти на притежателите им.

За феновете на прецизността и писането на ръка, може да заложите „ на несъмнено ” и да изберете или кожен бележник. А за какво не и двете? Избран с внимание към детайла, химикалът в комплект със може да се окаже съвършеният подарък за вашия сътрудник.

Ако се затруднявате да откриете идеалния подарък, с който да зарадвате обичаните си хора, то може да се възползвате от. Дигитални или физически, ваучерите са заредени със суми от 20 лева до 100 лева и постоянно са подобаващи за подарък.

За повече коледни хрумвания, виж.  Ако въпреки всичко не откривате решението, постоянно е универсалният подарък, който би зарадвал всеки. Единственото, което би трябвало да знаете са ползите на получателя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР