Озонатори получиха Преходно жилище за деца на възраст от 15

...
Озонатори получиха Преходно жилище за деца на възраст от 15
Коментари Харесай

Гърци дариха озонатори на социални центрове в Хасково 

Озонатори получиха Преходно жилище за деца на възраст от 15 до 18 години, Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания, Център за настаняване от фамилен вид за деца с увреждания в Хасково. 6-те въздухопречиствателя са подаяние от " J&P AVAX S.A ", която е реализатор на публичната поръчка за планиране, доставка и строитeлство на интерконектора с Гърция. Волята на донорите е те да се употребяват функционално в затворените пространства, всекидневни и игрални зали, който се употребяват ежедневно от потребителите на обществените услуги, оповестиха от Общината.

Апаратите отделят озон, който стерилизира въздуха като пречиства от вируси и отстранява неприятни миризми. Озонът е измежду най-бързите и мощни дезифектанти в света, който убива бактерии, вируси, плесен, гъбички и ги разгражда в затворено помещение.

Дарението одобри заместител –кметът Мария Вълчева, която благодари на гръцките бизнесмени за обществената ангажираност и взаимност с хората от община Хасково.

Процесът по създаване на плана IGB е в дейна фаза и сега работата продължава макар провокациите в международен мащаб, свързани с разпространяването на пандемията от COVID-1, стана ясно на днешната среща в Общината.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР