Ози Озбърн „се справя добре и се възстановява“ след претърпяна

...
Ози Озбърн „се справя добре и се възстановява“ след претърпяна
Коментари Харесай

Ози Озбърн се възстановява след важна операция

Ози Озбърн „ се оправя добре и се възвръща “ след претърпяна тази седмица интервенция, сподели брачната половинка му Шарън Озбърн, представена от Ройтерс.

В Инстаграм Шарън благодари на почитателите за тяхната поддръжка, откакто предходната седмица сподели, че на именития фронтмен на „ Блек Сабат “ му следва „ доста значима интервенция “ в понеделник. Но не даде детайлности за повода за хирургическата намеса.

„ Нашето семейство би желало да изкаже благодарността си за любовта и поддръжката “, написа Шарън Озбърн във вторник. „ Ози се оправя добре и се възстановя. Вашата обич е целият свят за него “, добави още тя прочувствено.

Шарън, която е музикален управител, само че и известна телевизионна звезда, съобщи в петък в шоуто си „ The Talk “, че ще пътува до Лос Анджелис през уикенда, с цел да бъде със брачна половинка си, описвайки интервенцията като такава, която „ в действителност ще дефинира остатъка от живота му ".

В изявление за списание „ Класик рок “( Classic Rock) през предишния месец 73-годишният Ози сподели, че към момента се бори с следствията от тежка злополука с АТV през 2003 година, добавя Българска телеграфна агенция.

През 2019 година, откакто пада в дома си, положението на Озбърн се утежнява.

„ Предстои ми интервенция на врата. Всеки ден съм на физиотерапия, само че не мога да се движа добре. Донякъде се усещам добре, само че не толкоз, колкото желая да бъда, с цел да се върна на пътя си “, споделя той пред списанието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР