Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон в емоционално

...
Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон в емоционално
Коментари Харесай

Ози Озбърн призна за много страшна болест

Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон в прочувствено изявление дружно със брачната половинка си Шарън.

71-годишният приказва пред "Добро утро, Америка ", с цел да разкрие, че той към този момент не може да крие здравословните си проблеми, поради които взима цяла шепа лекарства, с цел да притъпи нервната болежка.
По думите му, всичко почнало, когато той паднал предходната година. Наложило се е да се подложи на интервенция.

След това почнали нервните болки. Лекарите дълго време не съумели да открият, дали болките са от рухването, интервенцията или някоя друга болест.

Лоши вести за Принца на мрака Ози Озбърн

Твърдейки, че към момента е много надалеч от смъртното легло, както бе обявено по-рано, именитият рокаджия съобщи, че ще се бори неуморимо с заболяването си в името на своите почитатели.

"За нас това е извънредно предизвикателство. Трябваше да си оперирам врата, което прецака всичките ми нерви. Открих, че имам мека форма на... ", сподели Ози, след което погледна жена си преди да довърши. "Паркин 2, което е тип Паркинсон. Има доста типове Паркинсон ", сподели вместо него Шарън.

"Това е много надалеч от смъртната присъда, освен това с доста, само че визира нервите ми в цялото ми тяло. Така имаш един добър ден, по-късно неприятен ден, а след него в действителност неприятен ден ", споделя Ози, който прибавя, че от време на време не усеща едната си ръка.

Двойката разкри още, че все още те са изчерпали всичките благоприятни условия за лекуване в Съединени американски щати и възнамеряват да заминат за Швейцария през април, където има професор, експерт в тази област.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР