Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос

...
Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос
Коментари Харесай

Ози Озбърн: Напускам Лос Анджелис и се връщам обратно в Англия


Ози Озбърн разгласи, че ще се реалокира назад от Лос Анджелис в Англия, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.

Роденият в Бирмингам фронтмен на групата " Блек Сабат " сподели пред в. " Обзървър ", че му е омръзнало от всеобщите стрелби във втората му татковина. Освен това не желая да умра в Съединените щати и да бъда заровен във Форест Лоун, добави 73-годишната рок легенда, имайки поради частното гробище в Калифорния, където са положени тленните остатъци на доста звезди. Ози Озбърн ще се реалокира във Англия дружно със брачната половинка си Шарън. Двойката, която подписа брак през 1982 година, ще живее в 120-годишното си имение Уелдърс Хаус в графство Бъкингамшър, северозападно от Лондон.

" Всичко в Съединени американски щати e толкоз неуместно. Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден. Един Господ знае какъв брой доста хора са били убити при учебни стрелби. И тази всеобща пукотевица на концерт в Лас Вегас ", сподели Ози Озбърн пред " Обзървър ". " И аз не желая да умра в Америка. Не желая да бъда заровен в шиб...ното (гробище) Форест Лоун. Аз съм англичанин. Искам да се върна в Англия. Но в случай че жена ми беше споделила, че би трябвало да заминем и да живеем в Тимбукту, щях да потегли. Но не, просто е време да се прибера вкъщи ", съобщи още рок легендата.

Шарън Озбърн от своя страна настоя, че решението няма никаква връзка с обстоятелството, че брачният партньор й е бил диагностициран с заболяването на Паркинсон. " Зная, че хората ще си помислят тъкмо това. Не е по този начин. Просто е време (да се приберем в родната Англия). Америка се промени толкоз фрапантно. Това въобще не са Съединените американски щати ", сподели брачната половинка на Ози Озбърн пред неделното издание на в. " Гардиън " и разясни: " В тази страна няма нищо съединено и единно. Сега това е доста необичайно място за живеене. "

Ози Озбърн ще издаде след броени дни - на 9 септември, своя 13-и солов албум " Пациент номер 9 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР