Ози Озбърн oбеща на феновете си, че предстоят вълнуващи новини,

...
Ози Озбърн oбеща на феновете си, че предстоят вълнуващи новини,
Коментари Харесай

ВЕЧЕН! След операция на гръбначния стълб, Ози Озбърн се завръща на сцената

Ози Озбърн oбеща на почитателите си, че предстоят вълнуващи вести, касаещи кариерата му, откакто се възвърне изцяло след последната интервенция. 

Припомняме, че музикантът претърпя голям брой интервенции на гръбначния дирек, разследване от структурни увреждания. След тежкото си рухване през 2019 година рок легендата призна, че най-сетне вижда светлина в тунела и не се плануват нови огромни интервенции - към този момент. На този стадий Ози се усеща добре и показа амбициозни проекти за бъдещето си.

Бившият член на " Black Sabbath " разкри, че желае да направи " още един албум " и да се завърне към турнетата. В изявление за сп. " Metal Hammer " той изясни: " Благодарение на Бога, цялата интервенция е приключена сполучливо ", като добави, че " се усеща добре - просто всичко се е проточило ".

Озбърн призна, че е мислел, че още " преди месеци " ще си стъпи на краката и не е очаквал да му се случва " непрекъснато нещо неприятно ". Той също по този начин означи, че въпреки и сега да може да прави придвижвания, към момента " не може да върви вярно ", само че все пак " към този момент не изпитва болежка и интервенцията на гръбначния дирек е предходна отлично ". Самопровъзгласилият се за " Принц на мрака " показа и че през 2024 година, " влиза във форма " що се отнася до това да прави музика. " Съвсем неотдавна направих два албума, само че желая да направя още един и по-късно да се завърна стремително на музикалната сцена. "

Ози разиска и обстоятелството, че има студио в дома си в Англия и чака с неспокойствие да се свърже още веднъж със звукозаписния продуцент Андрю Уат. " Ще записваме при започване на идната година ", изяснява той. " Искам да не бързам с този албум! "

Освен в музиката, Ози неотдавна навлезе и в света на подкаст промишлеността. Той и останалите от семейство Озбърн: жена му Шарън и двете им деца - Кели и Джак, сътвориха подкаст, наименуван " The Osbournes ", в който споделят спорното си мнение един за различен и за това, което се случва по света. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР