Ози и Шарън Озбърн никога не са имали задръжки, когато

...
Ози и Шарън Озбърн никога не са имали задръжки, когато
Коментари Харесай

Сексуалният живот на Ози Озбърн

Ози и Шарън Озбърн в никакъв случай не са имали задръжки, когато стане дума за секс. Още повече, че вокалът на паметната рок група Black Sabbath е прочут със своята свръхсексуалност и изневери, които даже са водили до кратковременна разлъка със брачната половинка му Шарън.

И до момента в който половият живот в младостта някак си се схваща от единствено себе си, тематиката за секса при хората към 70 е по-деликатна - има ли го, няма ли го, по какъв начин се случва?

Поводът брачната половинка на рок легендата да проговори за половия им живот става тематика на шоуто The Talk по телевизия CBS, излъчено в петък предходната седмица. А тя е изследване на половите влеченията на възрастните дами, което демонстрира, че доста от тях към момента се интересуват от интимността и физическата тръпка на секса в своите златни години.
 Снимка 499134

Тогава Шарън, която е водеща на шоуто, разказала, по какъв начин интимността с дългогодишния ѝ брачен партньор се е трансформирала през годините. Напълно искрено тя споделила, че те към момента вършат секс няколко пъти седмично. Шарън е на 67 години, а Ози на 71.

" Всички знаем, че Ози беше прекомерно свръхсексуален. Това не е загадка. Той имаше задоволително за всички ", майтапи се тя в дневното си токшоу. Сега сексът се случвал все по-рядко. " Преди беше три пъти дневно, а в този момент е доста по-малко, да кажем, няколко пъти седмично, което е обикновено в дълга, дълга връзка ", добавя тя. И изяснява по какъв начин пеперудите в стомаха се трансформират в почитание, любов и комфорт.

on Jul 4, 2020 at 7:26am PDT

Двамата се женят през 1982 г и имат три деца: Айми на 37, Кели на 35 и Джак на 34, напомня списание People. Ози има и две по-големи деца от първия брак с Телма Райли.

Шарън и Ози се разделят за малко през 2016 година, след 33 години брак, когато се появяват известия, че Ози е имал друга връзка. Година по-късно в The Talk Шарън споделя по какъв начин още веднъж се е влюбила в брачна половинка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР