Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин Ангелов разказа как

...
Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин Ангелов разказа как
Коментари Харесай

Оздравелият от коронавирус скиучител : Отслабнах 8 килограма за 2 седмици

Оздравелият от ковид скиучител от Банско Веселин Ангелов описа по какъв начин е минал през това тестване: ”От през вчерашния ден съм си у дома, изписан съм. Сега 28 дни ще съм под карантина. Първата седмица беше много сложна, температурата ми не спадаше 10 дни. Два антибиотика венозно и един през устата одобрявах. ”, сподели той.
Доста банки за поддържане на имунната система. Нямах никакъв вкус 5-6 дни, неприятно ми беше, виеше ми се свят. След 6-7 дни започнаха да се усъвършенстват нещата. Първоначалните признаци? Имах температура и болки в мускулите. Нямах кашлица и по тази причина не се тормозих, че е ковид, мислех, че е елементарна простуда. Кашлицата се появи след 7-8 дни и то за два дни и благодарение на докторите мина. Аз по принцип не болен съм, и грип пипвам рядко, по тази причина не мога да дам съпоставяне с друга болест. Но несъмнено не е прелестно, знам, че има хора, които са го карали по-тежко. От през вчерашния ден съм на нов антибиотик, плюс пробиотици, витамини. Отслабнал съм 8 кг за 2 седмици, много се измарям като се движа, тъй като не съм се движил две седмици. Чувствам се изнемощял, само че се надявам да се усъвършенстват нещата ", изясни Ангелов пред Нова телевизия.

Как и къде съм хванал вируса? Не знам. В последните седмици сме работили най-вече със израелци и англичани, може да е от някой от тях. Мои познати нямат ковид. На всички са им взети проби, добре са. В момента съм в различен парцел самичък, жена ми и децата са другаде, решили сме по този начин да е най-малко 20-ина дни, за наша сигурност. Просто няма информация по какъв начин се стичат нещата след излекуване. С жена ми и дребния ми наследник сме били дружно, само че те са с негативни проби, сподели 38-годишният инструктор, който прикани хората да съблюдават ограниченията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР