Озадачаваща снимка от 1917 г., изобразяваща пич сърфист“, накара хората

...
Озадачаваща снимка от 1917 г., изобразяваща пич сърфист“, накара хората
Коментари Харесай

Хората са убедени, че са забелязали „пътешественик във времето“ на снимка от пикник от 1917 г.

Озадачаваща фотография от 1917 година, изобразяваща „ пич сърфист “, накара хората да се почешат по главите и да се чудят дали пътуването във времето може да е същинско. Снимката, наречена „ Последен пикник “, е направена в Канада и демонстрира група възрастни и деца, седнали на рид.

Жените са облечени в дълги поли, а мъжете са в елегантни якета и бомбета. Но това, което в действителност кара всички да приказват, е човек, който наподобява като преди малко излязъл от 20-ти век. Лесно се вижда по необятната му тениска и късите панталони и с разрошената му коса.

Някои хора даже започнаха да го назовават ​​„ сърфиста “. Той наподобява озадачи и другите на фотографията. Един мъж го гледа, като че ли не може да повярва на очите си, а жена до него сочи право към него, оповестява Mirror.

YouTuber Джейми Д. Грант откри фотографията в история книга, наречена The Great Cape Scott Story от Лестър Рей Питърсън, оповестена през 1974 година Във видеоклип, който той показа онлайн, той споделя: „ Забележете групата, облеклата им, шап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР