ой обаче предупреди, че това подвежда. Неговият екип трябва да

...
ой обаче предупреди, че това подвежда. Неговият екип трябва да
Коментари Харесай

Румен Петков: Радев е без алтернатива

ой обаче предизвести, че това подвежда. " Неговият екип би трябвало да бъде доста деликатен и нападателен в положителния смисъл на думата, тъй като основаването на мира е подправено ", съобщи Петков.

Лидерът на АБВ сподели още, че не позволява левицата да излезе с различен претендент. Очаква оптималната централизация и в президентската, и в парламентарната акция.

Според него президентът би трябвало да бъде деликатен изключително от в този момент нататък. Той разяснява, че е значимо левицата да се яви консолидирана.

„ С вярата съм, че този път всички фигури в левицата, всички хора, които са ангажирани със обществената концепция, ще проявят освен разсъдък, а воля на обществото да се даде друга виновна вероятност “, сподели още Румен Петков.

Според него без подозрение фрагментацията измежду политическите обединения е реалност.

" За страдание главните играчи имат същностен принос. Ако се загледаме за омразата и лъжата, която се излъчва през последните месеци, ще забележим, че такова нещо не сме имали в българската история ", сподели още той.

За новия план на Петков и Василев водачът на АБВ съобщи, че в него ще се включи и шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов. Смята обаче, че " никой съществено мислещ ляв човек, няма да се подведе по тази неистина и далавера ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР