ой губи и кой печели от политическата криза.Според проучването на

...
ой губи и кой печели от политическата криза.Според проучването на
Коментари Харесай

След проучването на "Тренд": Кой губи и кой печели от политическата криза

ой губи и кой печели от политическата рецесия.

Според изследването на организация "Тренд " – ГЕРБ са първа политическа мощ с дребна преднина пред Българска социалистическа партия. Следват "Има подобен народ " на Слави Трифонов, Движение за права и свободи и "Демократична България ".

"Последните данни на нашето изследване демонстрират изравняването на силите сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това се дължи не на повода, че Българска социалистическа партия порастват, а по-скоро ГЕРБ губи от своята външна страна. В същото време при ГЕРБ се вижда, че най-твърдото електорално ядро е мощно мобилизирано ".

Това съобщи в предаването социологът Евелина Славкова от организация "Тренд ".

Според нея данните от август и септември демонстрират двама печеливши от обстановката в страната. Това е партията на Слави Трифонов "Има подобен народ " и Демократична България.

"Трифонов от доста време участва на политическата сцена, въпреки и периферно. Той обаче има доста ярки послания ", счита Славкова.

Според нея кабинет на малцинството ще се направи мъчно.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.

Данните са от национално представително изследване на проучвателен център "Тред " по поръчка на в интервала 29 август - 5 септември, в което са интервюирани по метода "лице в лице " 1008 пълнолетни българи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР