Овцо, тук ли са спира, ма?, тези думи с главни

...
Овцо, тук ли са спира, ма?, тези думи с главни
Коментари Харесай

Аварирала шофьорка насред булевард: Не ми помагайте. Но не ме и обиждайте!

" Овцо, тук ли са стопира, ма? ", тези думи с основни букви се открояват във Facebook обявата на Деси Христозова, споделена обществено в персоналния й профил.

Десислава провокира вълна от мнения и реакции в обществената мрежа, откакто показа пост, в който споделя за непредвиден проблем с автомобила си, довел до аварирането му на многолюден бул..

Дамата насочва известието си към господата и споделя, че е разочарована от отношението им към останалите водачи по пътищата.

Историята е следната - Неочаквана щета с автомобила си открила Деси, откакто той изгаснал по средата на бул.. Тя е реагирала бързо, с цел да даде знак на останалите участници в придвижването, като е пуснала спешни, а през това време няколко пъти се е опитвала да възпламени автомобила си, само че несполучливо. След следващото завъртане на ключа, с цел да се опитва да възпламени автомобила си, Деси чува писклив клаксон от автомобил зад нея, тя е вдигнала ръце безпомощно, което съгласно нея е явен знак, че е аварирала.

Прочетете продължението на историята на Десислава Христозова тук, публикуваме го без редакторска интервенция:

" Зад мен обаче клаксоните стават два - кой от кой по-устремен в желанието си да продъни ушите ми. А булевардът е необятен, място има за танк. След минута настойчиво бибиткане, господата-шофьори зад мен вземат решение да ме заобиколят. Минавайки около мен, те, още веднъж на двуглас, от двете коли крещят: " ОВЦОООООО!!! ТУК ЛИ СА СПИРА, МААА???? " И, несъмнено, педалите на газта се натискат докрай, та да пилят гуми и да се подвига прахуляк от асфалта.

Мили, господа-шофьори-кавалери, не за първи път ми аварира кола в градска среда и вие, благи господа-шофьори, постоянно, постоянно, постоянно ме подминавате. Никой в никакъв случай не спря да попита: " Ток, нещо друго, би трябвало ли ти? ". Ама, идващият път, в случай че ме видите с моя благ старичък Опел, с пуснати спешни светлини, желая да знаете, че сигурно не съм спряла да си върша селфи за Инстаграм по средата на натоварено кръстовище. АВАРИРАЛА СЪМ ОЧЕВИДНО!

Не ми помагайте. Но не ме й обиждайте, не ми крещете с пяна на устата, не ме стресирайте. Защото на следващия ден на някое кръстовище " овцата " може да е вашата жена или другарка. Която несъмнено вечерта ще наречете " благо ", откакто някой денем й е извикал в лицето " ОВЦО "!

P.S. Понеже знам, че същинските кавалери в този момент ще ми звъннат или пишат, да ме питат по какъв начин съм - добре съм, другари, колата е на ремонт. Аз поправям мислите си в един столичен трамвай на път за у дома. "



Снимки: Десислава Христозова/Фейсбук

Тази обява на Десислава ни дава мотив да Ви попитаме - Липсва ли почитание измежду водачите у нас? Очакваме Вашите отзиви и отговори в мненията под публикацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР