овият ден за племената започна с важен избор, но този

...
овият ден за племената започна с важен избор, но този
Коментари Харесай

Жътварите с предимство в Номинационната битка в „Игри на волята: България”

овият ден за племената стартира с значим избор, само че този път гласуването за водачи имаше друго изискване – жена да поведе тима.

С принуда Жътварите гласоподаваха доверие на Ваня, а Рибарите единомислещо избраха Йоанна.



Студентката в Йейл и каскадьорката се срещнаха на Арената за Капитанска борба, където ги очакваше кална баня, поставяща на тестване съобразителността и стратегическото им мислене. Задачата на Йоанна и Ваня беше да съберат 25 кг тиня, като употребяват единствено телата си. Хвърляйки се в кален басейн и преминавайки през серия от трудности, капитаните изсипваха количеството лечебна тиня в дървена кофа и имаха право във всеки миг да претеглят събраното на везна.



В хода на играта двете състезателки построиха своите тактики, като каскадьорката през цялото време използваше освен косата си, само че и опциите на своето трико. Това решение ѝ донесе преднина в играта, която Йоанна не съумя да навакса, макар решението да последва образеца на съперника си след няколко прекосявания по трасето.



Победата на Ваня я изправи пред алтернатива – можеше да вземе 50 златни гроша за себе си или да избере преимущество за племето си. Тя беше безапелационна в своето решение по отношение на премията и в идната Номинационна борба Жътварите ще имат опцията да се възползват от предимство на Арената.

С какво тестване ще се сблъскат племената и ще се окаже ли пагубно преимуществото за Рибарите? Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР