ОВЕНЗапознанствата в този почивен ден не са подходящи за вас,

...
ОВЕНЗапознанствата в този почивен ден не са подходящи за вас,
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите си възвръщат хармонията, Рибите да не се занимават с битовизми

ОВЕН

Запознанствата в този почивен ден не са подобаващи за вас, изключително деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи затруднения. Служебните ви отговорности изискват да сте виновни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си отговорности. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за казуса и гнева ви, само че в случай че се замислите, ще осъзнаете, че имате изгода от нея. Очаква ви сантиментално запознанство. Не бързайте да се впускате в полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

За да не пропилеете сполучливия само че и почивен ден не се вживявайте в препоръките и рецензията на злонамерени хора, които даже не са осведомени с вашите хрумвания и познания. Пътуването, което планирате, е сполучливо, в случай че е обвързано с деловата ви активност. Очаквайте финансови приходи, които е добре да инвестирате още през днешния ден. Наложете си самообладание и успокоение и не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с околните си без причина. Няма за какво да вините брачния си сътрудник за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

БЛИЗНАЦИ

Пътуванията в почивния ден ви носят триумф, в случай че сте в добра форма и не сте разколебани в настояванията си. Със служебните си отговорности ще се справите макар компликациите. Възможни са конфликти с ваши сътрудници, в случай че сте засегнали техните ползи. Изяснете се и не се отхвърляйте от задачите си. Не е изключено през днешния ден да срещнете по ваше мнение подобаващия сътрудник, само че след броени дни да се окаже, че сте сбъркали. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия.

РАК

Активността на работното ви място в почивни яден нервира и ядосва вашите сътрудници, само че вие имате вашите отговорности. Откажете се от начинанията и в случай че се постанова да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни отговорности, вместо да допускате неточности поради заплеснатост. Не позволявайте на страстта да ви попречи на вярната преценка на вашите нови познати и на техните скрити планове. Не създавайте проблеми в фамилията си. Изневярата на колегата си тълкувайте като протест против вашето държание и поради липса на чести полови контакти.

ЛЪВ

Денят е почивен и ви носи мечтания триумф, единствено в случай че се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си положение. Планирайте времето си на работното място по този начин, че да отхвърлите набелязаните служебни задания. Деловите срещи са сполучливи. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат. Не сте съгласни да измененията навиците си в леглото и ще се лишите от половите удоволствия.

ДЕВА

На работното място бъдете упорити, макар че деня е почивен,  за да не пропуснете опцията за финансови триумфи. Не пилейте силата си на вятъра в занимания с проблемите на ваши родственици, които се чудят по какъв начин да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте благотворителност, която не е заслужена. Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Въпреки почивния ден имате опция да обсъдите концепциите си с вашите сътрудници. Ако не допускате неточности триумфът е с вас даже и в случай че сте към момента неопитни в частния бизнес. Проведете деликатно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши сполучливи бъдещи настоятелен сътрудници. Бъдете сериозни към минусите си, постарайте се да ги измененията и да надмогнете прочувствените си прояви. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към колегата си. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс.

СКОРПИОН

Справяте се ослепително със отговорностите си на работното място, макар че деня е почивен. Ваши сътрудници вършат опити да ви поканят на обед, с цел да ви забавят и да не съумеете да завършите в период дилемите си. Бъдете поредни в дейностите си и не давайте мотив да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в подозрението и че още веднъж изневерявате. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите на колегата или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проблемите на работното ви място в почивния ден са незначителни. Отстранете ги и се отдайте на дейна работа, с цел да не пропилеете опцията за триумф и доходи. Не разчитайте на шанса си, а се заемете сами с реализиране на проектите си за деня. Те не са нереални мечти, както си мислят вашите сътрудници. От вас зависи да избегнете проблемите в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки, най-много вкъщи в случай че сет фамилни. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте подготвени да съхраните положителния звук в връзките си.

КОЗИРОГ

В почивния ден не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и прочувствени реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни сътрудници. С начинанията в този ден ще спечелите положителни пари, в случай че не се колебаете и рискувате с умерени вложения. Не закъснявайте доста, с цел да не изнервите околните си, изключително в случай че сте дали обещание вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса и на обичания ви.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията ви носят триумф, макар че денят е почивен, единствено в случай че сте получили нужната ви поддръжка. Ако сте решили да създадете собствен бизнес, преценете дали сте задоволително постоянни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете умерено и решително. При опция осъществете делово пътешестване. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всеки път. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимния си сътрудник или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Не бива да отлагате срещите, свързани с професионалните ви отговорности, тъй като ще са сполучливи тъкмо в днешния почивен ден ден. Не се надявайте на помощта на вашите сътрудници. Разчитайте на себе си и триумфът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със дилемите си на работното място. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР