ОвенЗапочнете седмицата с грижа за себе си, когато слънцето в

...
ОвенЗапочнете седмицата с грижа за себе си, когато слънцето в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Личностно израстване за Водолеите, подходящо време за сделки за Раците

Овен
Започнете седмицата с грижа за себе си, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Въпреки че желаете да вършиме жертви, с цел да помогнете на другите, елементарно можете да загубите себе си в процеса. Силните граници са вашиприятели сега.

Вашата упорита работа се отплаща, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е страховит ден за вашата кариера, тъй като можете да получите самопризнание за вашите старания и даже да спечелите нещо за достиженията си.

След това „ аз “ бързо се измества на „ ние “, когато слънцето влезе във Везни и вашата зона на партньорство в петък. Равноденствието може елементарно да ви помогне да се влюбите и да се сдвоите в отдадена връзка. Следващите няколко седмици са уместно време за подписване на покупко-продажби, сключване на контракти и правене на обич вместо война.
Телец
Може да се наложи да танцувате в ритъма на личния си тъпан, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Днес бихте могли да третирате някои от по този начин наречените си „ другари “ по неверен метод. Не променяйте себе си, единствено с цел да извършите другите щастливи.

Продължете да следвате личния си път, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда, което ви прави подготвени да се впуснете в премеждие. Следването на вашата пристрастеност и наслаждение може да докара до някои невероятни открития.

Особено откакто идващите няколко седмици ще бъдат доста продуктивни, откакто слънцето навлезе във Везни и вашата зона на привички в петък. Това е превъзходен миг да установите рутина, която може да промени живота ви към по-добро. Използвайте тази сила, с цел да помогнете на другите - нов сътрудник, семейство, даже непознати. Разпространете това положително въодушевление!
Близнаци
Може да се разкъсвате сред грижата за себе си и отиването на работа, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Докато сте фокусирани върху постигането на задачите си, може да се почувствате пренатоварении имате потребност от отмора. Балансът е същинският ключ към триумфа, Близнаци.

Особено откакто домът ще бъде там, където е сърцето ви, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е превъзходен ден да подредите къщата си и да я извършите несъмнено място, където да свалите бдителността си. Нека хората, които виобичат, се погрижат за вас.

Равноденствието има опцията да донесе наслаждение в живота ви, когато слънцето навлезе във Везни и вашата зона на творчество в петък. Готови сте да се влюбитепрез идващите няколко седмици. Използвайте творчеството си, с цел да планирате занимателни срещи през есента.
Рак
Може да ви е мъчно да видите цялата картина, тъй като сте обременени от личните си отзиви по дадена тематика, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Не забравяйте да изслушате всички обстоятелства, преди да говорите.

Ако желаете да си партнирате с някого преди началото на новия сезон, моментът да го извършите е, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда. Независимо дали желаете да подпишете контракт с бизнес сътрудник, или да започнете есенна романтика, сключете договорката в този момент.

Равноденствието акцентира вашето вътрешно домашно тяло, когато слънцето влезе във Везни и вашата домашна зона в петък. Следващите няколко седмици разкриват вашата носталгична страна, до момента в който мислите за предишните занимания на Хелоуин. Използвайте това време, с цел да създадете нови есенни обичаи и да почетете остарели такива с обичаните си хора.
Лъв
Може да ви е мъчно да разделите фантазиите от действителността, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник, тъй като вашият желан живот не се вписва в действителния ви бюджет. Ще би трябвало да се придържате към действителността,или парите виможе да изчезнат.

Ако желаете да имате хубави неща, ще би трябвало да работите, с цел да спечелите тези пари, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е ужасно време, с цел да отделите няколко спомагателни часа или да поемете странична работа, с цел да постигнете задачите си. Малко мъдро бюджетиране и мощна работна нравственос ще оказват помощ.

Нов сезон значи нови способи да бъдете заети с ярки хрумвания, когато слънцето влезе във Везни и вашата информационна зона в петък. Обмислете занимателни хрумвания за призрачния сезон и съберете приятелите си, с цел да разрешите всички проблеми, които ви се изпречат.
Дева
Има огромна възможност да започнете тази седмица с разлъка, когато слънцето във вашия знак се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Този аспект може да ви накара да осъзнаете, че сътрудникът ви не е индивидът, за който сте го мислили. Останете правилни на себе си и продължете напред, в случай че би трябвало.

Съсредоточете се върху това да се чувствате добре, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е превъзходен миг да превърнете удоволствието и творчеството си в главен приоритет. Забавлявайте се, като отидете на някакво шоу или създадете изкуство.

Въпреки това, не прекалявайте. Ще се концентрирайте върху навиците си за харчене през идващите няколко седмици, откакто слънцето навлезе във Везни и вашата стойностна зона в петък. Може да ви е мъчно да изберете вложения или да контролирате импулсивните си разноски. Не забравяйте да намалите скоростта и да претеглите всички благоприятни условия, преди да вземете решение.
Везни
Не се насилвайте да бъдете прекомерно продуктивни, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Може да не върви добре, тъй като се чувствате малко преуморени. Помислете за обособяване на персонален ден, с цел да изчистите мозъка си и да се излекувате, преди сезонът да стартира.

Всъщност, помислете за фамилния уют, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда. Това е ужасно време да украсите за Хелоуин и да извършите вашето пространство допустимо най-празнично. Превърнете дома си в несъмнено леговище.

Добре пристигнали в есента, Везни! Вашият сезон публично стартира, когато слънцето влезе във вашия знак в петък. След комплицираното лято сте подготвени да оставите всичко зад тила си и да прегърнете новия сезон с нов себе си. Преоткрийте себе си, като създадете нов жанр, срещнете се с нови хора и започнете нови планове.
Скорпион
Може да не се забавлявате доста с вашите по този начин наречени „ другари “, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Всеки може да не е склонен по отношение на групова активност, тъй като всеки желае да прави своите неща. Не се опасявайте даоткажете, в случай че не се забавлявате.

Не забравяйте да говорите за себе си, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Използвайте обществените си връзки, с цел да ви оказват помощ да изразите мнението си. Това е добър ден да употребявате обществените медии, с цел да изразите мнението си и да бъдете чути.

След стресиращо лято мислите за зимен сън малко по-рано, когато слънцето влезе във Везни и вашата подсъзнателна зона в петък. Балансирайте външния и вътрешния си живот и научете по кое време имате потребност от отмора и по кое време би трябвало да бъдете обществени. Твърде доста изолираност може да е пагубна.
Стрелец
Не се опасявайте да объркате нещата, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Не е нужно да следвате пътя на други хора, с цел да стигнете до задачата си. Придобиването на известност, че действате по собствен личен метод, ще ви помогне да постигнете триумф.

Особенослед като ще ви бъде напомнено за вашата стойност, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е добър миг да отстоявате себе си и да се застъпвате за това, което заслужавате.

След дълго лято, вие употребявате новия сезон, с цел да излезете оттова, когато слънцето влезе във Везни и вашата обществена зона в петък. Това е добър миг да разширите обществения си живот със занимателни есенни действия, до момента в който се подготвяте за есенния сезон. Сега е моментът да създадете нови другари и да създадете контакти, които могат да ви оказват помощ по пътя към величието.
Козирог
Не вярвайте на всичко, което виждате и чувате, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун в Риби във вторник. Дори след ретроградността към момента има обилие от дезинформация. Би било елементарно да сбъркате обстоятелствата, тъй че помислете добре, преди да отворите устата си.

Разширяването на мозъка ви може да докара до овластяване, когато слънцето влезе в тригон с Плутон във вашия знак в сряда. Готови сте да преследвате това, което в действителност желаете, от ново премеждие, презпътуване, до покачване. Не се опасявайте да мислите огромно.

След натоварено лято, вие сте подготвени да се захванете за работа и да се върнете към задачите си, когато слънцето навлезе във Везни и вашата зона на кариера в петък. Това е превъзходен миг да се концентрирайте върху обществения си имидж, до момента в който създавате известност за себе си. Работата в екипще ви помогне да постигнете задачите си.
Водолей
Имате голямоличностно израстване, когато слънцето в Дева се опълчва на Нептун в Риби във вторник, само че до момента в който растете, нещата, които са били значими за вас, може към този момент да не са. Добър миг е да се откажете от това, от което не се нуждаете, и да продължите напред.

Средата на седмицата е ужасно време за надълбоко лекуване, защото слънцето е в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е подобаващ миг да погледнете раните от предишното си и да се освободите от тази болежка вечно. Вие не сте същиятчовек, който сте били в миналото.

Училището ще стартира още веднъж през идващите няколко седмици, откакто слънцето влезе във Везни и вашата зона на разширение в петък. Но ние не приказваме за обичайно обучение. Готови сте да разширите мозъка си и да се научите да пробвате нови неща, като се срещате с нови хора.
Риби
Изглежда, че може да има проблеми в парадайса, когато слънцето в Дева се опълчи на Нептун във вашия знак във вторник. Вие и вашият сътрудник може да не сте на една и съща страница, когато става въпрос за вашите фантазии. Ако и двамата желаете разнообразни неща в живота, може би е време да седнете и да се запитате накъде води това.

За благополучие, в случай че съумеете да се справите с този сложен интервал, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда, връзката ви ще стане по-силна. Можете да започнете да виждате бъдеще дружно. Време е да подобрите живота си.

Докато се движим от светлината към тъмнината, ще откриете, че вашият свят се трансформира и се подготвяте да трансформирате живота си, когато слънцето влезе във Везни и вашата зона на промяна в петък. Това е страховит миг да извършите някои нужни промени.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР