ОвенЗапочнете да облекчавате напрежението и съперничеството, и се откажете от

...
ОвенЗапочнете да облекчавате напрежението и съперничеството, и се откажете от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 април: Телец- изпуснете парата, Риби- прекарайте време с близките си

Овен

Започнете да облекчавате напрежението и съперничеството, и се откажете от кръга на завистта и интригата, в противоположен случай битките за власт ще не престават да се развиват. Излишни разстройства ще пораждат, в случай че пренебрегнете персоналните си връзки, останете търпеливи и тази фаза в последна сметка ще отмине.

Телец

Наложително е да спрете с импулсивното си държание. Преобладаващото ви възприятие на незадоволеност ще ви кара да демонстрирате недоволството си. Отделете време и изпуснете парата, като извършите някои развлекателни действия. Това ще има успокоителен резултат и ви разрешава да гледате на нещата по - умерено.

Близнаци

Способността ви да анализирате и да насърчавате другите ще бъде пословично мощна през днешния ден. Вероятно постоянно ще ви търсят за съвет заради срязващата изясненост на мисълта, която можете да внесете във всяка една проблематична обстановка, обвързвана с живота на вашите близки и другари.

Рак

Очаква ви сложен ден за взимане на решения. Избягвайте разногласията и отлагайте всевъзможни значими диалози за известно време. Възможно е да се почувствате изтощени и износени, както физически по този начин и прочувствено. Концентрирайте се върху възобновяване на силите си.

Лъв

Възможно е връзките с множеството ваши другари ще бъдат подложени на мощно напрежение. Препоръчително е да поставите завършек на това възприятие на отчаяние, и също по този начин помислете за взаимни отстъпки по някои точки. Разглеждайте днешната отрицателна атмосфера като опция за трайно разрешаване на спорове.

Дева

Изглежда вашето семейство няма да ви поддържа както нормално. Нещо повече ще бъдат остро сериозни по отношение на някои ваши думи или дейности. Не влизайте в несъгласие, а деликатно слушайте какво приказват и какви са техните причини. Възможно е възраженията им може да са окажат оправдани.

Везни

Уменията ви за водене на договаряния ще бъдат на висота през днешния ден. Ще бъдете справедливи в връзките си с другите. В резултат на това вие ще имате предимство по време на всевъзможни разногласия и можете да поддържате верния метод към сполучливото привършване. Възползвайте се от този подарък, с цел да може да го поддържате и за в бъдеще.



Скорпион

Планетарното систематизиране ще ви сервира едно психологично стимулиране от хората, с които поддържате връзка. Вашите мисловни процеси ще са бдителни и дружелюбни, и бъдете сигурни, че другите изцяло ще схващат вашите планове. Няма от какво да се страхувате, като употребявате подобен прям, почтен метод, който в последна сметка ще ви донесе нужното почитание.

Стрелец

Мислите ви ще бъдат ясни и в цялостна естетика. Проблемите в връзките, които наподобява са били непреодолими до в този момент, през днешния ден обаче ще бъдат изцяло разрешими. Време е за възкръсване на персоналните връзки. Насладете се на тази фаза и изживейте живота с обичаните ви хора. Така помените ще останат за дълго.

Козирог

Необичайно високите ви равнища на сила ще са много поразителни и ще е мъчно да ги употребявате по градивен, рационален метод. Сдържайте се самокапсулиране, значимото е да не отчуждавате хората. Тези, които познавате, ще бъдат заинтригувани от метода, по който се държите, само че не създавайте непотребни неприятности.

Водолей

Опитайте се да се дистанцирате от всичко ненужно, вместо това помислете за настоящето си равнище на неустановеност. Ако ви е мъчно да бъдете безапелационни, не се изкушавайте да компенсирате това прекомерно, като показвате власт над другите. Признавайте си грешките, тъй като вашата почтеност и искреност ще бъдат оценени уместно.

Риби

Планирайте свободното си време със фамилията и положителните другари и най - значимото е да вършиме проектите си дружно. Може да се почувствате като да се обадите на остарял другар, времето е идеално за възкръсване и подсилване на старите връзки. Това ще улесни пък основаването на нови контакти.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР