Овен За вас ще бъде добре да обърнете по-голямо внимание на

...
Овен
За вас ще бъде добре да обърнете по-голямо внимание на
Коментари Харесай

Със Студа Идват И Големи Беди! Нищо Не Може Да Подготви Тези Три Зодии, За Това, Което Ги Чака Тази Седмица! Алена Стъписа Всички

Овен
За вас ще бъде добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще се насочите към осъществяване на дадени обещания, свързани с хора, родени под знаците на Телец, Козирог или Дева. Ако сега имате някаква по-смела концепция, не отлагайте реализацията й – тъкмо в този момент вложените старания ще дадат положителни резултати.

Телец
Пред вас ще се открие опция да постигнете положително съгласие и естетика в партньорските си връзки. Моментът е подобаващ да обърнете внимание и на професионалната си реализация. Идната седмица ще бъде най-вече спокойна и хармонична. Ще се почувствате добре, в случай че се стремите да постигнете вътрешно успокоение.

Близнаци
Що се отнася до работата ви, всичко ще бъде наред. Само избягвайте да се въвличате в конфликтни обстановки, тъй като имате такава податливост. Стремете се да водите рационални диалози и общувайте умерено с сътрудниците си. Открива се опция да поемете самодейността в свои ръце. След сряда времето ще е удобно за пътувания.

Рак
Настъпва време за дейности. Пред вас ще се откриват положителни вероятности и в длъжностен проект, и в връзките с обичаните хора. Периодът е удобен за старт на някакво образование. Движете се повече и общувайте интензивно. Имайте поради, че крайните страсти се отразяват зле на тялото ви.

Лъв
Активността ви нараства и пред вас ще се открият доста нови благоприятни условия. Почивните дни са подобаващи да се посветите на заниманието си. Не е целесъобразно да правите ремонтни действия през интервала. Избягвайте да влизате в конфликтни обстановки на хората в дома си. Не бива да се безпокоите за здравословното си положение.

Дева
През идната седмица ще бъде най-добре да довършвате работата си, да оформяте документи и да приключвате покупко-продажби. Периодът ще бъде удобен за тези от вас, които се занимават с интелектуална активност. Опитайте се разрешите обстановката в дома си и да подобрите връзките си с хората в него, защото по-късно се задава назадничав Меркурий.

Везни
До средата на дадения интервал бъдете по-внимателни, тъй като може да се въвлечете в проблематични обстановки в партньорските си взаимоотношения и с хората в дома си. При пътувания се подготвяйте авансово и проверявайте добре всичко. Около 7-8 декември ви чака някаква приятна изненада.

Скорпион
Добре би било доникъде на дадения интервал да сте по-внимателни в здравословно отношение – не се претоварвайте. Най-добре ще ви се отрази отмора на тишина измежду природата. Не е целесъобразно да се впускате в рисковани интервенции. Връзките ви ще бъдат мощни и дълбоки и ще постигате естетика.

Стрелец
Навлизате в интервал, през който ще съумеете да блеснете със мощните си страни и с позитивните си качества. Може да очертаете нови цели пред себе си, да се учите и да се усъвършенствате. Като цяло даденият интервал ще бъде сполучлив за вас.

Козирог
Седмицата е подобаваща за рутинна работа и за осъществяване на нормалните ви задания и задължения. Потребно е да намирате време за себе си, да вършиме равносметки, да обръщате взор обратно към предишното, да осмисляте целите и полезностите си и да ги подреждате вярно.

Водолей
В дните до 5 декември избягвайте да се изявявате в професионален проект и да се въвличате в конфликтни обстановки с хора от близкото ви обграждане. Не се претоварвайте нито с физическа работа, нито с интелектуална активност. Ако се появи нужда да рискувате, действайте самоуверено.

Риби
Идната седмица е подобаваща за изяви в професионално отношение, за къси и далечни пътувания. Обръщайте повече внимание на личните си потребности. Намерете себе си
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР