ОВЕН За Овните сряда е от благоприятните дни през седмицата. Ще

...
ОВЕН
За Овните сряда е от благоприятните дни през седмицата. Ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 август: Съдбата удря здрав шамар на 4 зодии днес!

ОВЕН
За Овните сряда е от удобните дни през седмицата. Ще би трябвало по този начин да разпределите времето си, че да съумеете да свършите и домашната си работа, която през днешния ден е доста значима за вас. Ангажиментът ще направи мнозина нетърпеливи на работното място и ще увеличи раздразнителността, а при някои и опцията за неточности.

ТЕЛЕЦ
Съобразителни сте през днешния ден, дейностите ви ще се характеризират с акуратност и предварителна обмисленост. Изразен е стремежът ви към равновесие на работното място. Сряда е значим ден за контактите и те няма да липсват. Вероятно множеството от вас ще предпочетат общуването да стане в домашна конюнктура.

БЛИЗНАЦИ
При вас сряда нормално е тежка. Днешната не прави изключение от това предписание и за по-големия % от Близнаци ще бъде мъчителна. Повишена е нервността ви и опитите да се освободите от напрежението ще останат безплодни. Трудност ще имате и при желанието да осъществите контакти.

РАК
За Раците сряда е напрегната, само че вие стартирате с ускорено движение, като на моменти ще бъдете даже нападателни. Вашата интензивност през днешния ден е най-хубавото средство за реализиране на триумф и можете да бъдете изцяло сигурни, че ще смогнете да реализирате стремежите си.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

ЛЪВ
Късметът няма да ви обърне тил в сряда. На работното място денят ще премине умерено и ведро. Мнозина ще насочат напъните си към срещи, диалози и настоятелен задания, които в доста от случаите ще се увенчаят с ненадейно позитивни резултати. Дори в случай че при някои триумфът не е безапелационен – не се отчайвайте, той няма да закъснее.

ДЕВА
Бъдете кротки и спокойни през днешния ден, тъй като вашият късмет е изменчив. Оставете на назад във времето професионалните проблеми и не правете никакъв опит да разрешавате нещо в тази тенденция, колкото и нищожно да наподобява. Всички подробни дейности в този момент са прибързани. Предстои ви смяна в службата, а в бизнеса – партньорска смяна.

ВЕЗНИ
Днес някои от вас са смутени и ще търсят метод да си обяснят нещата, които в последно време стават към тях. Много евентуално е да се доберете до истината, която ще ви разгневи. Но надали си коства да отделяте от времето си, с цел да изяснявате случая. Сряда е сполучлива за вашите срещи и настоятелен задължения, насочете се към тях.

СКОРПИОН
Възможностите на Скорпионите също са положителни в сряда, изключително във финансовата област. Договори, заплащания, покупко-продажби, настоятелен контакти и така нататък ще бъдат главното ви занятие през днешния ден. Плодотворни контакти с авторитетни хора няма да липсват в програмата на мнозина. Служебният ден ще премине както нормално.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е великолепно време за Стрелците. Без да се притеснявате от каквото и да било, бъдете уверени, че в този момент опциите ви са изключителни. Изпълнявайте прецизно служебните си задължения и няма да имате неприятности. Най-голям триумф можете да постигнете при възможни договаряния за нова работа и в случай че имате желание да сключите контракт за спомагателна активност.

КОЗИРОГ
За представителите на Козирог сряда е спокойна и макар че в професионално отношение не всичко е наред, надали ще влезете в спорове с сътрудници или пък ще имате неудобства от различен темперамент. Днес ще имате случай да получите значима информация за отношението на някои от близките в службата към вас. Прекалено сте мнителни към сътрудниците си, не давайте ухо за всяка информация. Професионалният ден за мнозина е деен и потребен, триумфите ще ви следват един след различен.

ВОДОЛЕЙ
С неособено положително въодушевление сте през днешния ден, само че ще поддържате оптимално хармонични връзки с близките. Постарайте се да изгладите всички съществуващи досега несъгласия с хората, с които сте в контакт, тъй като на следващия ден ще бъде мъчно да поправите връзките си с който и да било. Навлизате в сложен интервал, в който ще ви бъде нужна всяка помощ.

РИБИ
Благоприятна е сряда за вас и в случай че сте дейни, можете да реализирате желанията си. Денят е изключително противоречив за контакти с хора, на чиято помощ се надявате. Най-резултатен ще бъде той за тези, които търсят работа. Сега вашият късмет е голям. Бизнесмените би трябвало да заобикалят борбите със своите сътрудници и съдружници и бъдете безкомпромиси. Голям е шансът на безработните да бъдат наети някъде на работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР