ОвенЗа онези от вас, които вече са семейни, може да

...
ОвенЗа онези от вас, които вече са семейни, може да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 декември: Овни, обърнете внимание на половинката си!

Овен

За тези от вас, които към този момент са фамилни, може да им се наложи да извърнат внимание на потребностите на брачният си сътрудник, с цел да избегнат възможни недоразумения. Препоръчително е да избягвате всевъзможни спорове на работното си място. Оценете по стойност и достолепие тези ваши сътрудници, които са ви помогнали за триумфите ви в професионален проект. Ще съумеете да покриете всичките си разноски, без да се притеснявате,  дали ще ви стигнат парите за най-необходимите неща. Поемете спомагателни задължения, даже на пръв взор да ви се коства, че облагата е доста дребна.

 Телец

Бъдете по този начин положителни да не се заяждате с половинката си с или без мотив. Думите ви биха могли да бъдат пагубни при един безпочвен спор с вашата половинка. Не е изключено в такива случаи да се стигне до разлъка. Днес, може да се заемете с разчистване и ободряване на офисът, в който работите. Подредете си всички  документи и се отървете от ненужното. През този ден, може да извършите положителни вложения с обмислен риск,  които ще ви донесат обилни облаги. Бъдете внимателни и най-много осведомени с нужните контракти, преди да вложите забележителна сума пари.

 Близнаци

Има възможност да извършите положително усещане на някой, от който сте привлечени. Опитайте се да изразите същинските си усеща, тъй че да видите началото на едни буйни и трайни връзки. Очаква ви сполучлив, само че претрупан и динамичен ден. Графикът ви евентуално ще е претъпкан от срещи с клиенти и бизнес сътрудници,  и прочие, и прочие. Свиквайте с динамичността. Шансът ще бъде несъмнено на ваша страна. Каквото и да извършите през днешния ден, без значение дали е обвързвано с вложения или покупки, ще се  увенчае с триумф.  Възползвайте се от звездното  систематизиране, което ви предлага тези чудесни благоприятни условия.

 Рак

Има възможност през този ден да предадете сърце и душа на някой специфичен за вас човек. Въпреки това, ще са нужни смели начинания от ваша страна, с цел да извършите такава дръзновена стъпка. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми и капризни клиенти през днешния ден. Спазвайте разпоредбите на фирмената ви политика и се придържайте към тях. Въпреки че спестяванията ви нарастват с доста мудни темпове, евентуално ще сте удовлетворени от себе си, защото за вас това е събитие, да имате някой лев на страна. Продължавайте в същия дух.

 Лъв

Има шансове дългогодишното другарство да се трансформира в освен това от това. Това може да сложи началото на нова обещаваща връзка. Чувствителната ви природа може елементарно да бъде засегната през днешния ден от някои остри мнения на някои ваши сътрудници. Не превръщайте думите на някого в злополучие, тъй че да сте неспособни да правите работата си. Забавете темпото, с което харчите пари и се погрижите за кредитните си вноски или заеми. Платете сметките и неотложните разноски, с цел да сте спокойни в идващите дни.

 Дева

Връзката ви може да претърпи известни земетресения през този ден. В обстановки е целесъобразно да не натискате нещата  прекомерно доста. Дайте си време до момента в който отминат тези тектонични събития. Има възможност за директна борба с сътрудници или някои от вашите шефове. Прегледайте добре работните си планове, с цел да не изпаднете в конфузна обстановка. Днес надали ще разполагате с доста непотребни пари, с цел да пилеете за всякакви дребни продукти. Ако нямате неща, от които незабавно се нуждаете, си спестете времето от непотребни разходи.

 Везни

Вашият съкровен сътрудник би могъл да ви насочи някакво изненадващо предложение през днешния ден. Обмислете съществено, защото в последна сметка предлагането може да не е толкоз неприятна концепция, което може да ви донесе задоволство. Днес звездите ще завишат вашата успеваемост. Може би, ще бъдете в кондиция и ще поемете повече отговорности. Като цяло ще бъдете по-спокойни на работното си място. През този ден, не би трябвало да харчите повече пари, в сравнение с можете да си позволите, тъй като звездите подсказват, че би трябвало да деянията повече въздържаност.

 Скорпион

Лесно ще се разстройвате от някои дребни дефекти на колегата си през днешния ден. Просто се успокойте и тези неудовлетворения ще отминат до няколко дни. Разпределете работните си задължения още от сутринта и си осигурете помощници измежду сътрудниците ви, с цел да се справите с купищата документи. Успешен ден във финансово отношение изключително, в случай че работите с сътрудници от чужбина. Ще прекарате не малко часове в диалози, само че в последна сметка ще сте задоволени от крайния резултат.

 Стрелец

Денят ще бъде доста удобен за любовния ви живот, защото ще видите някои позитивни развития. Един от вашите близки другари може да прояви сантиментален интерес към вас. Ако сте позитивно настроени и очаквате чудесни оферти за планове, по които да работите, то несъмнено ще ги получите. Това, което ориста ще ви сервира е отражение на вашите стремежи и упования. Доверете се на разсъдъкът си при вземането на решения за всичко, което е обвързвано с пари. Не позволявайте на страстите ви да замъглят преценката ви и да вземете импулсивни решения.

 Козирог

Днес може да откриете, че имате доста време, с цел да споделите с колегата си някои съкрови, които ви терзаят. Възползвайте се оптимално от тези моменти на признание, да се превърнете в амвон на духовно самопризнание. Не разчитайте на сътрудниците ви да разчистят на мястото, където работите. Свършете черната работа, въпреки и без помощ, с цел да може да работите в красива и уютна конюнктура, където да творите. Ако към този момент сте си изплатили всички задължения, може умерено да помислите какви стъпки да извършите, с цел да осъществите задачите си. Насочете се към рационалните си хрумвания, ще ви донесат положителни парични резултати.

 Водолей

Има възможност някой да се появи измежду вашите близки другари или на работното ви място. Нищо чудно да бъдете прелъстени през днешния ден. Дръжте очите си отворени, защото това може да е индивидът, който минимум очаквате. Изглежда, оправянето с работните задания може би ще ви извади от равновесие. Това може да се дължи на отвод от ваш сътрудник или сътрудници, които няма да проявят изключително схващане към вас. Днес, ще ви е мъчно да постигнете баланс във финансовите каузи. В фамилен проект има възможност вашият бюджет да бъде нарушен от погрешно обмисляне.

 Риби

Някои скорошни напрежения във вашия сантиментален живот може да се облекчат през този ден и ще си отдъхнете. Не бъдете прекомерно строги към себе си, защото всички вършим неточности. Ако сте обидили или засегнали някой ваш сътрудник, то през днешния ден той или тя може да избухне и да ви отмъсти по метод, по който въобще не сте и предполагали. Няма кой да вините, с изключение на себе си, тъй че се извинете. Има възможност да се натъкнете на неподходящи оферти за пускане на партньорски бизнес. Отложете всевъзможни такива проекти, които са заложени от вас за този ден.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР