ОВЕНЗа да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи

...
ОВЕНЗа да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да не проявяват щедрост, Раците да не хлътват в ненужни разходи

ОВЕН

За да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате активността си. Няма да срещнете поддръжката на вашите сътрудници. На триумф могат да разчитат всички, занимаващи се със личен бизнес или с търговия. Имате опция да попълните бързо банковата си сметка със задания, които са ви декларирали през днешния ден. Вечерта организирайте сантиментална среща, която ще ви помогне да си възвърнете възприятията на обичаните ви хора. Денят е неподходящ за подписване на брак. Отдайте се на възприятията си и на полови прекарвания, в случай че имате до себе си интимни сътрудници, в чиято обич сте изцяло сигурни.

ТЕЛЕЦ

Сутринта се заемете с професионалните си отговорности и не проваляйте проектите си за деня. Във вашите ръце е триумфът ви. Работете настойчиво и ще ви изненада справедливо самопризнание. Не взимайте преждевременно значими решения. Начинанията са сполучливи, в случай че не капризничите и не проявявате експанзия по отношение на сътрудниците си. Заемете се и със фамилните си отговорности. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, свързани с отводът на брачната или интимната ви половинка да прояви схващане към желанията ви. Естественият излаз от проблемите с интимната половинка е отводът от секс довечера, само че това не би трябвало да ви тормози, тъй като е плод на каприз.

БЛИЗНАЦИ

Не споделяйте с никого, в случай че през днешния ден сте спечелили огромна сума пари, тъй като ще ви засипят с претенции за заеми. Не проявявайте благотворителност. Всички контракти обмислете, само че не ги подписвайте. Предстои ви ден, който ще ви донесе доходи и самопризнание, поради сполучливо приключени договаряния и подписването на печеливши контракти. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, с цел да ви отговорят със същите усеща, само че би трябвало да сте откровени и неподправени в държанието си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни прекарвания. Забравете желанието си за секс и изчакайте, с цел да не отдалечите обичания човек.

РАК

Бъдете упорити, дейни и деликатни при осъществяване на служебните си отговорности, с цел да не хлътнете във финансови проблеми поради ненужни разноски, без да се усетите. Съхранете съществуващите положителни връзки с вашите сътрудници и началници. Не създавайте проблеми на сътрудниците си, в случай че някой от тях не е пристигнал на работа. Любовта ще ви помогне да излекувате всички остарели душевни премеждия, в случай че я съхраните. Решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс.

ЛЪВ

Готови сте да спорите и да се ядосвате поради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задания. Забравете за проблемите на вашите родственици. На работното място сте застрашени от неточности тъй като сте разсеяни. Възможни са основани от вас проблеми в връзките с управлението. Чувствата ви са споделени, само че подозрението, че ви изневеряват към момента не е изчезнало изцяло. По-добре повярвайте на сътрудниците си. Сексът с обичаните ви хора сигурно е гаранция за положително въодушевление и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ДЕВА

За вас е наслаждение да се заемете с ежедневните си рутинни задания Забравете за неприятностите с ваш сътрудник, които ви изнервиха сутринта. Успехът е с вас, в случай че сте дейни и не пропилявате деня си. На работното място очаквайте спор с сътрудниците или деловите си сътрудници за пари, които, в случай че не бъдете гъвкави и не ги избегнете могат да доведат и до персоналните ви финансови загуби. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните дами през днешния ден може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропускате половите удоволствия и интимните диалози.

ВЕЗНИ

Отдайте се на независима работа, стига да можете да си го позволите. Стабилизирайте позициите си на работното място и поставете началото на нови занимания. За да ви поддържат събудете интереса на вашите сътрудници. Захванете се с новите си задания, само че не отхвърляйте да обмислите оферти за спомагателна работа. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъдат щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които през днешния ден са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

СКОРПИОН

Възстановете хармонията в връзките си. През целия ден се чудите какви благоприятни условия за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни. Потърсете метод да отстраните грешките, които сте позволили. Не е във ваша изгода да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете компликациите по пътя си. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, в случай че не сте фамилни, тъй като любовта е до вас. Трябва единствено да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си хора.

СТРЕЛЕЦ

Ако желаете да успявате покажете на какви трудови подвизи сте способни, само че без да се доверявате на препоръки, които не идват от доброжелателни сътрудници, тъй като са обвързани с ваши съперници. Не проявявайте нарцисизъм и надменност, с цел да не си навредите сами поради нежеланието ви да сте потребни. Нова любовна връзка ще ви сътвори проблеми, в случай че не сте завършили със остарялата или сте фамилни. Не се впускайте в изневери. Ако още през днешния ден или вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите.

КОЗИРОГ 

Общуването, срещите и деловите контакти ще ви донесат задоволство. Бъдете подготвени да ви радват нови достижения както на работното място, по този начин и в персоналните връзки. Не допускайте финансови загуби. Конфликтът с сътрудниците ви е поради нежеланието ви да се подчините на откритите правила на работното място. Подвластни сте напълно на страстта. Без да желаете можете да нараните интимния си сътрудник. Любовта ви не е задоволителна. Дарете сантиментални мигове на обичания, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Ще осъществите вашата основна цел за деня. Изявете се като положителни експерти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с дейна работа. Отхвърлете повече от плануваните служебни задания и приключете работния си ден удовлетворени от себе си. Каква по-добра премия от тази! През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичания. Докажете му, че възприятията му са споделени. Не проявявайте експанзия в леглото, която няма да достави полова приятност на колегата ви.

РИБИ

Бъдете задоволително инициативни и стабилизирайте ситуацията си. Денят е удобен за срещи и подписване на контракти. Не отхвърляйте деловите оферти, в случай че не са свързани с финансиране. Стабилизирайте постигнатото. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място. Следобед жънете триумфи. Денят е съвършен за основаване на семейство. Ако към този момент сте фамилни, обърнете внимание на брачните си сътрудници и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви връзки са хармонични. Отдайте се на незабравими полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР