ОвенЗа да постигнете баланс и щастие в семейните отношения, може

...
ОвенЗа да постигнете баланс и щастие в семейните отношения, може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 ноември: Раци, помагайте, но сложете граници!

Овен
За да постигнете баланс и благополучие в фамилните връзки, може да се наложи да припознаете гледната точка на колегата ви по някои въпроси, само че не трябва да забравяте за личните си потребности.
Като цяло работният ви ден ще премине безпрепятствено и безпроблемно. Ще получите поддръжка от сътрудниците и шефовете ви, с цел да продължите да се развивате в начинанията ви.

Има доста способи, по които може да се сдобиете с качествени неща за малко пари. Търсете и проучвайте добре и ще се изненадате на какви находки може да попаднете.

Телец

В случай че усещате някакъв застой в персоналния живот, сякаш сте заседнали в някакъв коловоз отдавна, то най-вероятно е настъпил моментът да разширите кръга си от другари и да дадете късмет на нов човек да покори сърцето ви.

В мислите ви през днешния ден може да се завърти ураган от хрумвания, които може да са доста истински и изобретателни, само че мъчно изпълними в действителността. Предизвикателството пред вас ще бъде да сте по-реалистично настроени.

Ако неотдавна сте имали повече разноски, през днешния ден ще знаете по какъв начин и от какво да се лишите, с цел да балансирате неналичията. Следвайте  правилата си в харченето и спестяването, и скоро няма да имате паники за парите ви.

Близнаци

Чудесен ден, в който може да покажете любовта и привързаността си към вашата половинка. Това ще се отрази отлично на връзките ви и ще бъде ясно доказателство за дълготрайно партньорство.

Работата в екип през днешния ден ще даде положителни резултати. Това да бъдете в унисон с сътрудниците ви, ще улесни процеса на работа и ще ви направи доста по-продуктивни и сполучливи.

Денят вещае да бъдете финансово самостоятелни. Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов разцвет, тъй че без терзания самоуверено напред за вложения и значими, нужни покупки.

Рак

Ако имате среща с някой специфичен за вас човек, то бъдете деликатни в нещата, които обещавате. В случай че нямате желание да извършите обещаното, по-добре предложете по-малко, с цел да не разочаровате отсрещната страна.

Много е евентуално през днешния ден, някой ваш сътрудник да изиска помощ от вас и да ви отклони от главната ви активност на работното място. Помагайте, само че сложете граници и рамки на времето, което отделяте, защото всеки работи с някакъв график, в който би трябвало да се вписва.

Днес може да сте много уплашени и ще ви е мъчно да мислите за пари, контракти и финансови покупко-продажби. Ако е допустимо отложете сключване на документи и изчакайте някой по-благоприятен миг за това.

Лъв

Много е евентуално през днешния ден да се чувствате по-неспокойни от нормално и отегчени от обещано събитие. Вместо да се чудите по какъв начин да запълните празнотата в себе си, отбягвайки обичания ви човек, то бъдете отворени за подадена ръка и помощ от колегата ви.

Днес, може да ви се наложи да намерите някое по-креативно решение за проблем в работата, с който би трябвало да се справите. Старите способи може да не подействат, защото ще дадат същите резултати, които не ви правят работа. Сега е моментът да посрещнете новото и смяната.

Въпреки че финансовото ви положение ще бъде положително през днешния ден, по-добре избягвайте непотребните разходи. Тези от вас, които търсят ново жилище или дом чартърен, през днешния ден ще имат опция да осъществят задачите си.

Дева

Шансът да срещнете някой специфичен човек ще е доста огромен в този ден. Колкото повече контакти и връзки създавате с другари и познати, толкоз по-голяма ще е опцията да откриете човек, с който имате общи ползи.

Гледната ви точка и психическата ви настройка към компликациите в работата ще са най-ценното ви оръжие, и ще ви оказват помощ да се справите с всичко, от което другите се опасяват. Слушайте интуицията си и ще сте способни да преместите планини.

Меркурий евентуално ще сложи началото на реализацията на финансовата ви тактика. За всеки случай, проверете всички елементи обширно още един път. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен капацитет през днешния ден.

Везни

Мимолетните връзки може да ви донесат благополучие за малко време, само че на идващия ден ще се наложи да забравите за случилото се. Излизането с другари и заниманията в заведенията ще са добре пристигнали за необвързаните.

Ако се изкушавате да вършите работата си половинчато или криво-ляво, доста внимавайте, защото се движите по тъничък лед и може доста елементарно да се подхлъзнете. Не позволявайте на нещо малко и неуместно да навреди на кариерата ви.

Днес е подобаващ за взаимни бизнес вложения. Дайте си късмет да оползотворите наличният си капитал. Използвайки паричният си поток вярно, ще дадете зелена светлина на финансовата си характерност, която ще усили облагите ви.

Скорпион

В случай че сте във връзка от скоро, то може да откриете, че сътрудникът ви има качества, които досега са били скрити за вас, и в този момент може да предразположите половинката си да излее сърцето си.

Колкото повече информация търсите, с цел да извършите дадена работна задача по най-хубавия метод, с толкоз повече спорни отзиви ще се срещнете. За да разсеете зародилото комплициране, просто изчакайте достоверната информация сама да пристигна при вас.

Във финансово отношение нещата няма да бъдат окуражаващи през този ден. По опция, избягвайте мнимите оферти за вложения и покупки. Най-добре е да страните от непотребните разходи,  другояче ще си имате парични главоболия.

Стрелец

За да избегнете напрежението и различията сред вас и колегата ви, ще е добре да се възползвате от чудесното разположение на звездите, с цел да извършите нещо дружно, което може да е обвързвано с някаква спортна интензивност или разходка.

Денят може да се окаже потребен в работата, създавайки положителни контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задания.

Звездите дават явен знак, че имате голям капацитет да реализирате своите настоятелен инициативи през днешния ден. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени облаги, само че по този начин или другояче не се обрисуват финансови загуби.

Козирог

Тези от вас, които имат сериозна връзка, през днешния ден може да се усещат много комплицирани по кой път да поемат. От една страна ще се чувствате подготвени да въведете съответни промени, с цел да разрешите даден проблем, само че въпреки това ще се стремите да избягвате диалозите и споровете.

До през вчерашния ден сте имали шанса да блеснете,  тъй че оставете другите през днешния ден да са в центъра на вниманието, и да се потвърждават в професионалната ви сфера. В противоположен случай ще си навлечете единствено възмущение и ревнивост.

Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички вероятни неподходящи последствия и опасности. Ако сте уверени в триумфа и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

Водолей

Днес ще ви се отдаде опцията да извършите нещо ново, вълнуващо и друго с вашият сътрудник. Насочете се към дейностите, които имат евентуалната опция да укрепят и заздравят връзката ви.

Когато сте на точното място и в точното време, няма да имате мотив да се оплачете, че нещо в работата ви не върви. Възползвайте се удобният интервал за кариерния ви бранш, да се наложите като име в упражняваната от вас специалност.

Ако желаете да спестите малко пари през днешния ден, потърсите по-евтини други възможности на стоките, които всекидневно купувате. Може да се изненадате от положителното качество на бюджетните артикули, което е много сходно до това на огромните марки.

Риби

Не крийте същинските си усеща и страсти от колегата си. Рано или късно ще би трябвало да си признаете премълчаното, а това може да подразни половинката ви, че е имало загадка посред ви.

Ако говорите единствено за вашите проблеми в работата и не погледнете нещата от друга позиция, то мъчно ще съумеете да проведете образован диалог с вашите сътрудници, защото всеки от вас ще пази личната си позиция, без да чуе непознатите проблеми.

Звездите поучават да спрете да се притеснявате за финансите си, защото те сами по-себе си няма да ви купят благополучие. Радвайте се на живота и околните ви хора, без скрупули за изхарченото, защото спомените от прекарванията са скъпи

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР