ОвенЗа да избегнете излишни главоболия, се постарайте да не бързате

...
ОвенЗа да избегнете излишни главоболия, се постарайте да не бързате
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 октомври: Скорпиони, ето как ще увеличите доходите си

Овен

За да избегнете непотребни главоболия, се постарайте да не бързате и добре да обмисляте нещата, педи да преминете към дадени дейности. Изненадите евентуално няма да се харесат на половинката ви през днешния ден, тъй че си ги спестете.

За да спечелите сътрудниците на ваша страна през днешния ден, най-важното нещо е да се държите естествено и да изразявате откровеното си мнение по време на диалозите ви.

Направете си сметка за изхарчените до мента пари от началото на този месец и се замислете, дали не сте похарчили съвсем двойно повече от плануваното. Ако е по този начин, ограничете разноските си до крайният най-малко, с цел да не затънете в задължения.

Телец

Възможно е през днешния ден да имате известни неразбирателства и разногласия с половинката си, само че се постарайте да не рухвате душевен, самообвинявайки се, че не сте задоволително положителни и привлекателни за обичаният ви човек. Вината за разногласията ви освен във вас.

Контактите, които имате с хора от вашата специалност ще ви оказват помощ през днешния ден да се справите с сложни задания, които никой от сътрудниците ви в офиса не може да реши. Определено ще извършите повече от положително усещане с познанията си.

Днес финансовото ви състояние е устойчиво и няма да се постанова да се подлагате на финансова диета, с цел да спестите малко пари. Доставете си наслаждение и си купете това, което желаете от толкоз дълго време, без да се притеснявате за цената.

Близнаци

Възползвайте се от удобната позиция на планетите в бранш обич и помислете малко по-сериозно за връзките с колегата ви в дълготраен проект. Споделете един с различен упованията и условията, които имате един към различен.

Хубав ден за доста от вас, в случай че сте подредили работните си задания по цели. За предприемачите, този ден най-вероятно ще се окаже потребен в бранш работа, създавайки положителни контакти с нови клиенти.

Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Рак

Ако сте самотни, този ден ще би трябвало да разчитате на персоналните си качества, с цел да излезете от няколко сложни обстановки в бранша обич. Бъдете рационални с всяко решение, което взимате. Не започвайте нова връзка, изключително през днешния ден.

Днес, бихте могли да засилите вашите упоритости за реализиране на по-високи цели и успеваемост на работното си място. Въпреки това, работата евентуално ще ви се стори прекомерно скучна.

Опитайте се да избягвате отпущането на огромна сума пари под формата на заем, защото има заплаха погасяването му да подмине контрактувания период.

Лъв

Въпреки опцията да прекарате няколко прелестни часа  с колегата си, евентуално ще имате и доста различия, които биха могли да скапват сантименталната атмосфера.

Има огромна възможност от допускане на професионални неточности през този ден. Бъдете извънредно внимателни, тъй като денят, евентуално ще се окаже много рисков за вас.

Като цяло финансите ви ще бъдат релативно постоянни, изключително през днешния ден. Печалбите и приходите доста ще се завишат, и ще можете да реализирате нови капиталови планове.

Дева

Приключването на всички недоразумения във връзката ви, би трябвало да бъде приоритет през този ден. Ще бъде най-добре да бъдете дружно с колегата си и да развивате взаимно доверие и съгласие.

Онези от вас, които към този момент са били на изявленията за работа, могат да реализират триумф. Тези от вас, които към този момент имат работа, могат да получат покачване или в допълнение заплащане.

Днес, може да се възползвате от предоставеният финансово безпристрастен интервал, с цел да вложите силата си за подобряването на вашите финанси. Ако запазите положителна настройка, ще привлечете повече разцвет.

Везни

Ще се опознаете още по-добре, разговаряйки на тематики, които вълнуват и двама ви. Движите се в добра посока, изповядвайки здравословният метод на живот.

Бъдете по-реалистични и не се целете в прекомерно висока за вас позиция в специалността ви, с цел да не останете разочаровани. Преценете мощните си страни, опита и познанията, които имате преди да поискате покачване на длъжността ви.

В случай, че желаете да печелите повече пари от гения, който притежавате, то през днешния ден се замислете дали може да превърнете една от стаите ви във ваш офис.

Скорпион

За самотните, възможностите за започване на нова връзка ще се появят към краят на този ден. Най-вероятно ще изберете някого, който познавате добре отдавна.

Може би, ще бъдете положителни в ръководството на работният екип, само че има възможност да деянията колебливост, когато се наложи да изисквате повече отдаденост от някои от подчинените ви. Навярно ще деянията пословичната ви обективност.

Препоръчително е за предприемачите, да помислят за разширение на бизнеса си или пускане на нов план. С вярно обмисляне на времето си в този интервал, ще съумеете доста да увеличите приходите.

Стрелец

Време е да се вслушате в интуицията си, с цел да си дадете нужните обич и почитание, които заслужавате. Очертават се благоприятни условия за положителни взаимоотношения в персонален проект.

Ако сте безработни, този ден ще ви даде добра вероятност за нова, добра работна позиция. Вероятно, ще имате опцията да постигнете оптимални резултати с минимални старания.

Днес, нещата във финансовия бранш ще наподобяват някак безнадеждно, може би няма да имате опцията да си закупите нещата, които по този начин мощно желаете.

Козирог

В случай, че връзката ви не е навлязла в сериозна фаза, ще се наложи да обсъдите нещата с колегата си. Най-вече би трябвало да коментирате въпросите за взаимно общуване или брак в най-близко бъдеще.

Денят е удобен за привършване на каузи и планове, които са почнали в предишното. Имайте подготвеност за много претрупан ден, звездите са на ваша страна и ще се справите сполучливо, макар умората.

Днес, ще бъде удобно да се възползвате от планетарното систематизиране, пробвайте се да инвестирате в недвижими парцели. Така ще увеличите доста месечните си доходи.

Водолей

Избягвайте всички дребни разногласия и се възползвайте от удобната позиция на планетите. Самотните да бъдат деликатни, защото има възможност да се разочароват от вероятно ново запознанство.

Днешното ви положение няма да разреши да се концентрирате на работното си място. Дейността ви, надали ще ви донесе наслаждение и задоволство, а крайният резултат ще бъде несъразмерна отмалялост и нервност.

Ще би трябвало да се съобразите с паричният поток през този ден. Необмисленото и неразумното харчене на средства, може да ви докара до доста неприятни последствия.

Риби

Романтичната ви връзка ще бъде в естетика през този ден. Вашето празнично въодушевление ще се съобщи на колегата ви. Заедно няма да ви е скучно сигурно.

Този ден евентуално ще си изпъни обещанието, за  дълго чакан и подобаващ триумф, самопризнание, заслуги и облаги за вас. В професионалната сфера, не се обрисуват особени натоварвания. 

Взаимните инициативи  ще бъдат добра капиталова опция през този месец. Печалбите, които можете да спечелите от вложенията си, ще ви оказват помощ да постигнете финансовите си цели.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР