ОвенВзимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася

...
ОвенВзимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 12 март 2024 г.

Овен
Взимате всичко в свои ръце, без значение защо се отнася - дали за излизане измежду природата за огромна компания, или ръководене на данни за огромен теоретичен опит. Отлично умеете да ръководите договаряния сред конфликтни страни. Строги сте, само че обективни и по тази причина хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – постоянно довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете през днешния ден. Ще се получи!
Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.

Лъв
Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се радостните в огромна компания! Само че нес доста ще Ви се желае, да бъдете двамата с обичания човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и потребност да се каже, че на никого не бихте разрешили да Ви отклони от това занятие. А и белким се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони елементарно в или от нещо? Достатъчно е, единствено меко да кажете „ не ”.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец
Може би към този момент сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, защото и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате опрощение. Разбира се, и Вие от време на време изпитвате гняв, само че знаете, по кое време би трябвало да спрете, а в този момент този миг е пристигнал. Даже е време и да се повеселите. Заемете се по-късно с нещо друго.

Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.

Водолей
Звездите Ви поучават през днешния ден да поиграете на невярност. Не да изневерите, а единствено да поиграете. Приемете поканата за кафе от индивида, който от дълго време Ви гледа със мъгляв взор, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде опция още един път да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби
Вашите достижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко похвали и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали през днешния ден, се явява Ваш съдружник. Затова бъдете деликатни и не позволявайте на недоброжелателите с хвалебствие да завоюват Вашето доверие. Много комплицирано ще се подреждат връзките Ви с околните. Прекалено доста време прекарвате в размишления и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се тормозете да задавате въпроси и единствено по този начин ще можете да се справите със обстановката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР