ОвенВсяка една грешка, която направите днес, ще се отрази сериозно

...
ОвенВсяка една грешка, която направите днес, ще се отрази сериозно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 март: Телци- дайте път на любовта, успехи за Риби

Овен

Всяка една неточност, която извършите през днешния ден, ще се отрази съществено на връзката ви. Бъдете правилни на половинката си, с цел да избегнете отрицателните обстановки.

Днес, може да вие самите да сте си най-големият зложелател в моментите, в които се съмнявате във взетите от вас решения. Ако не вярвате в себе си, мъчно ще постигнете триумф.

Днес е удобен ден за закупуване на парцел или транспортно средство. Ще останете удовлетворени от избора си, защото той ще дава отговор изцяло на вашите потребности. Може да помислите и за закупуване на предмети за улеснение на вашите дечица.

Телец

Дайте път на любовта и не забравяйте да показвате на околните си какъв брой доста ги обичате и държите на тях. Понякога се сещате да вършиме благи жестове единствено когато някой се разболее или пострада по някакъв метод.

Може да се наложи да работите на малко по-високи обороти през днешния ден, с цел да свършите всичките си служебни задания и да не оставяте нищо за утрешния ден. Това ще затвърди позицията ви на добър чиновник.

Съставянето на финансовият бюджет ще бъде на дневен ред, също така, това е удобен ден за счетоводни действия. Въпреки това положете особени грижи и не съставяйте паричният си неразумно.

Близнаци

В случай, че имате някакви съмнения по любовните въпроси, с разположението на планетите през днешния ден може да разчитате на интуицията си, която ще ви даде най-точният отговор. Любовта ще надделее в последна сметка.

Всичко мъчно и тежко в професионален проект ще остане зад тила ви и най-сетне облаците ще правят отстъпка на слънцето, което ще ви огрее и ще ви даде мотив за наслада.

Притокът на пари ще бъде несметен в бизнеса. Всички дължими такси ще се вливат в точния момент. Това ще облекчи напрежението и ще бъдете удовлетворени от приходите си през този ден.

Рак

Не е добра концепция да се сравнявате с ваши другари или познати от същия пол. Бъдете себе си и не подражавайте на другите копирайки непознат жанр. Вашата характерност и сексапил са доста по-привлекателни от това, което бихте изкопирали.

Макар планетите да не са в най-хубавата за вас позиция, даже с лимитирани запаси, ще съумеете да сътворите чудеса. Както се споделя огромните изненади идват в дребни кутийки.

Днес, макар че ще харчите пари, няма да бъдете прекомерно заети с финансови въпроси. Освен това ще избягвате да харчите за ненужни неща, което ще усили вашите спестявания.

Лъв

Мисли на горест от отминала връзка може да ви навестят през днешния ден. Не забравяйте, че най-хубавото следва и постоянно би трябвало да гледате напред вместо да се обръщате обратно. Дайте обич и внимание на колегата си.

Прилив на позитивна сила и ентусиазъм ще ви води на висока позиция в работата ви. Може да бъдете нараснали за заслугите ви в специалността.

Едва ли ще можете да отделите време през днешния ден за дейности по финансовите въпроси. Ще бъдете заети да прекарвате качествено време с членовете на фамилията си, което ще включва големи разноски.

Дева

Не постоянно всичко ще е цветя и рози във връзката ви. Но тъкмо в дъждовни и мрачни дни може да оцените силата на същинската обич, разчитайки на колегата си да ви даде своята поддръжка във всеки един сложен миг.

В случай че се чувствате просто един чиновник, който няма право на глас, то си отделете време да преосмислите, дали това е работата, която желаете да работите дълготрайно в бъдеще.

Нежеланите разноски през първата половина на деня ще ви причинят доста стрес през днешния ден, предвижда Венера. Освен това възможни медицински разноски биха могли единствено да влошат ситуацията.

Везни

Позицията на Слънцето през днешния ден ще ви помогне да постигнете съгласие в диалозите с колегата ви. Лесно ще прокарате вашите хрумвания и оферти за взаимните ви проекти за пътешестване и отмора.

Енергията ви през днешния ден ще е в обилие и Слънцето ще ви помогне да блеснете пред сътрудниците си по допустимо най-хубавия метод. Завоювайте заслуженото и работете старателно.

Финансовите въпроси ще бъдат предмет на дълбока угриженост за вас през днешния ден, което не би следвало да бъде рационално, защото финансовото ви положение ще бъде много устойчиво и би трябвало да се чувствате сигурни.

Скорпион

Чудесен ден да се погрижите за вашата половинка и възстановяване на фамилните ви връзки. В случай че имате деца, не позволявайте микроклимата на фамилната среда изпълнена с кавги, да се отразява на психическото им положение.

Може да се наложи да измененията гледната си точка, с цел да се съгласите с груповото мнение по някои значими въпроси. Понякога би трябвало да отстъпите и да не натрапвате мнението си.

Днес евентуално ще бъдете очевидци на доста интензивност на финансовия фронт. Съветът на Меркурий е, че в случай че желаете да реализирате концепциите си, би трябвало да го извършите през първата половина на деня.



Стрелец

Мозъкът ви през днешния ден ще бъде най-мощният ви инструмент да омаете вашата половинка. Измислете автентичен метод, по който да покажете възприятията си и направете нещо нетипично и друго от всичко, което сте правили до в този момент. Съобразете се с ползите и желанията на вашата половинка.

Започвайки от нулата и минавайки през безчет тествания, градите скъп опит, който ще ви помогне да се изградите освен като отличен експерт. Продължете да сте все по този начин целеустремени.

Днес Меркурий планува, че ще отделите доста време за харчене на пари за избрани финансови пера, нужни в всекидневието ви. Ще бъдете доста практични и сигурно няма да загубите пари.

Козирог

Бъдете образец за вашата половинка и покажете най-хубавото от себе си, с цел да се гордеят с вас. Колкото по-високи цели си поставяте, толкоз по-привлекателни ще бъдете за колегата ви.

Работете интензивно и станете експерт в сферата си на работа, който всички деца ще желаят да следват. Не копирайте никого, а станете име, на което другите ще желаят да наподобяват.

Възможно е да извършите разноски за децата си. Не е подобаващ миг да инвестирате в каквато и да е без предварителна информация. Ако желаете да вземете заем, несъмнено ще ви бъде мъчно.

Водолей

Венера ще укрепи и украси вашата любовна история, само че не забравяйте, че вие и вашата половинка сте основните герои и от вас зависи сюжетът на вашата невероятна приказка.

Контролът и властта ще са във вашите ръце, въпреки и по заменяне за малко. Сега е моментът, в който да се докажете и да оправдаете гласуваното ви доверие.

Днес не е подобаващият миг да инвестирате в земя или аграрен парцел, защото възможностите за парични загуби са огромни. В същото време можете да кандидатствате за заем по отношение на автомобил или жилище, в случай че е належащо.

Риби

Всяка стъпка, която предприемете през днешния ден обвързвана с любовта, ще бъде увенчана с триумф. Ще имате поддръжката на звездите за сантименталните хрумвания, които възнамерявате да осъществите. Чудесен ден, в който да отворите сърцето си.

Мислите свързани с любовта може да ви разсейват през днешния ден, тъй че не позволявайте това да попречи на работата ви. След като си свършите отговорностите, може да се отдадете фантазии и отмора.

Този ден евентуално ще донесе огромна смяна във вашия финансов живот. Трябва да следите прецизно разноските си. Също по този начин е допустимо да се наложи да поемете нежелани разноски внезапно.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР